Trabzonspor, Mersin'de seri peşinde! Eksikler can sıkıyor...

Trabzonspor, Konyaspor galibiyetinin ardından Hatayspor’u da bu akşam Mersin’de oynanacak maçta devirip, seri yakalayarak milli araya girmek istiyor. Sakat isimlerin çokluğunda teknik direktör Şenol Güneş 11 kurmakta zorlanıyor.

Trabzonspor, Mersin'de seri peşinde! Eksikler can sıkıyor...

5 maçlık beraberlik serisinin ardından taraftarı önünde geçtiğimiz hafta Konyaspor’u 3-2 mağlup eden Trabzonspor, Hatayspor’ bu akşam yenip hem çıkışını sürdürmek hem de ilk deplasman galibiyetine ulaşmak istiyor. Bordo-Mavililer’de milli ara öncesi tüm planlar zafer üzerine kurulurken, teknik direktör Şenol Güneş ise sakat isimlerin çokluğunda 11 kurmakta zorlanıyor. Savic, Umut Bozok, Enis Destan, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Batagov ve Denswil’in ardından Nwakaeme de sakatlığı nedeniyle Hatayspor karşısında forma giyemeyecek.,

Haberin Devamı

‘KALİTENİZİ GÖSTERİN’

Her şeye rağmen ligde galibiyeti bulunmayan Hatayspor deplasmanından 3 puanla dönmeleri gerektiğini oyuncularına söyleyen Şenol Güneş’in “Kazanarak devam etmemiz önemli. Galip geldikçe öz güvenimiz artacak, özgüvenimiz arttıkça da istediğimiz oyuna daha çabuk ulaşacağız. Kalitenizin karşılığını sahada görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Hatayspor, deprem felaketi sonrası iç saha maçlarını Mersin’de oynarken, evindeki son 2 maçta Samsunspor ve Bodrum’a kaybetti. Güney ekibi, Rıza Çalımbay ile ilk galibiyetini almak amacında.

Trabzonspor, Mersinde seri peşinde Eksikler can sıkıyor...

NWAKAEME ŞOKU

Hem maç sonu açıklamalarında hem de basın toplantısında fiziksel açıdan takımın kötü durumda olduğunu belirten ve “Yükleme yapamıyoruz. Mecburen hafif hafif ilerliyoruz. Çünkü sürekli oyuncu kaybediyoruz” diyen Şenol Güneş, buna rağmen sakatlık kâbusu yaşıyor. Hafta içinde Denswil’in adale sakatlığı yaşamasının ardından Nwakaeme de Hatayspor maçı öncesi benzer problemle karşılaştı. Şenol hocanın ilk 11’de oynatmayı planladığı 2 yıldız da Mersin’de yok. Fırtına’da toplamda 10 eksik var. Savic, Umut Bozok, Cihan Çanak, Batagov, Ozan Tufan, Denswil ve Nwakaeme’nin yanı sıra Enis Destan ile Serkan Asan tam olarak iyileşemedi. Hüseyin Türkmen ise aylar sonra idmanlara başladı fakat hazır değil. Şenol Güneş, genç isimlerle kadroyu tamamladı.

Haberin Devamı

YERİNE DRAGUŞ FAVORİ

Nwakaeme’nin Konyaspor karşısındaki performansından çok memnun kalan Şenol Güneş, Hatayspor mücadelesinde de Nijeryalı yıldızı ilk 11’de oynatmayı düşünüyordu. Fakat son idman öncesi 35 yaşındaki maestrosunun sakatlanması planları bozdu. Şenol hocanın kanatta Draguş’la başlaması bekleniyor. Orsic bir diğer aday fakat Draguş hem idman performansı hem de son maçtaki etkisiyle formaya daha yakın.

Trabzonspor, Mersinde seri peşinde Eksikler can sıkıyor...

YORUM YAZ