Trabzonspor, Gift Orban için şartları zorlayacak

Trabzonspor'un kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Gift Orban’da artık son güne girildi. Karadeniz ekibi, Lyon’u ikna etse de oyuncu tarafında hala pürüzler var. Yönetim son ana kadar bu transferi bitirmek için çaba sarf edecek.

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Gift Orban transferinde gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Yıldız oyuncu için Yunan ekibi AEK da devredeydi. Yunanistan’da önceki gece 24.00’da transfer dönemi sona ererken Orban için sonuç gelmedi. Dolayısıyla Karadeniz ekibi, bu transferde tek başına kaldı, ancak süre çok az.

Haberin Devamı

Son ana kadar yoğun çaba

Yönetim, Lyon’un istediği şartlara gelse de oyuncu tarafı hala ikna edilebilmiş değil. Trabzonsporlu idarecilerin asıl elini kolunu bağlayan faktör ise yabancı kontenjanı. Gift Orban’ı bitirmek adına son ana kadar yoğun bir çaba sarf edecek olan Karadeniz ekibi, diğer yandan da kontenjan açabilmek adına görüşmeler yapacak.

Trabzonspor, Gift Orban için şartları zorlayacak

Şenol Güneş de bekliyor

Türkiye’de transfer bugün bitiyor. Şenol Güneş yönetiminde yeni bir sayfa açmak isteyen Karadeniz ekibi en azından hücum hattına yapacağı Orban takviyesiyle takımı güçlendirmek adına kararlı.

YORUM YAZ