Trabzonspor-Beşiktaş maçına deplasman yasağı!

Trabzon İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasına Beşiktaş taraftarları alınmayacak. İşte dev maç öncesi son dakika haberinin detayları...

Trabzonspor-Beşiktaş maçına deplasman yasağı!

Trendyol Süper Lig'in beşinci hafta mücadelesinde Trabzonspor, pazar akşamı saat 20.00'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev mücadelede siyah-beyazlı taraftarlar, Trabzon İl Güvenlik Kurulu'nun kararı nedeniyle deplasman tribününe alınmayacak.

Haberin Devamı

PREMİER LİG BOMBASI

BEŞİKTAŞ FORMDA GELİYOR

Beşiktaş, 2024-25 sezonuna Giovanni van Bronckhost yönetiminde formda başladı. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda çıktığı ilk üç maçı da kazandı. İlk hafta deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup eden Kara Kartal, ardından evinde Antalyaspor'u 4-2 ile geçti. Beşiktaş son olarak iç sahada Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Trabzonspor-Beşiktaş maçına deplasman yasağı

TRABZONSPOR GÜNEŞ'LE ÇIKIŞ ARIYOR

Trabzonspor ise rakibinin aksine lige kötü başladı. İlk maçta Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fırtına, ardından Eyüpspor deplasmanından da golsüz beraberlikle döndü. Abdullah Avcı döneminin sona erdiği Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş göreve başladı. Bordo-mavili camia, eski hocası ile yeniden çıkış arıyor.

YORUM YAZ