Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri! '5-6 isim alacağız'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, 'Direkt oynayacak 5-6 isim alacağız' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri! '5-6 isim alacağız'

Nwakaeme, Draguş, Barisic, Lundstram, Ozan Tufan ve Cihan Çanak’ı kadrosuna katan Trabzonspor’da, transfer hareketliliği devam ediyor. Başkan Ertuğrul Doğan, son durum hakkında bilgi verdi. Öncelikle Onuachu ve Cham konusuna değinen Trabzonspor’un patronu, “Onuachu’nun kulübünün 10 milyon Euro üzeri beklentisi vardı. Oyuncu ile ilgili bir problem olmamasına rağmen kulübünün yüksek rakam isteği süreci tıkayan nokta. Muhammed Cham’la ilgili de yine kulübünün beklentisi bu seviyelerde. Oyuncu ile sıkıntımız yok. Belli seviye katettik ve her iki futbolcuda da rakamlar yavaş yavaş aşağı gelmeye başladı. Kulüpleriyle görüşmeler yoğun şekilde devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı

‘3 OYUNCUDA SON AŞAMADAYIZ’

Doğan, “Santrfor olarak 2 oyuncu alabiliriz. Elbette Trabzonspor’un şartlarına uygun olursa. Bir aksilik olmazsa 5-6 isim alacağız. Bunlar direkt oynayacak futbolcular olacak. Yarın (bugün) ve perşembe günü ayrılacaklarla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Son aşamaya geldik. Ayrıca hocamızın kamp raporuna göre başka gidecekler olabilir. Meunier’nin yerine izleme ekibimizin takip ettiği oyuncular zaten belliydi. Hemen oradaki alternatifler üzerinden temaslara başladık. Yine stoperde 3 farklı adayla görüşmelerimiz sürüyor. Totalde 3 oyuncuyla alakalı son aşamalardayız. Kontrat şartları konuşuluyor” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan transfer sözleri 5-6 isim alacağız

‘UĞURCAN’A TEKLİF YOK’

Uğurcan Çakır için herhangi bir teklif almadıklarını belirten başkan, “Daha önce de söyledim; Avrupa hayali var. Biz de saygı duyuyoruz. Trabzonspor’u temsil edecek bir yere gidecekse, yardımcı olacağımızı söylemiştik. Ama bugüne kadar kulübe gelen teklif yok. Şu anda böyle bir gündem yok. Teklif gelirse, Uğurcan’ın talebi olursa o zaman konuşacağız. 1 yılı aşkın sürede bu kulübe 150 milyon Euro’ya yakın para girdi. Bunun 120 milyon Euro’ya yakınının geri dönüşü yani kulübe külfeti yok. Sabah akşam uğraştık, didindik bu parayı bulduk. En sıkıntılı dönem, benim dönemim olacak diyordum. Bu dayağı yiyeceğimi bile bile bu işin içine girdim” dedi.

Haberin Devamı

‘PARAYI BEN BULDUM AMA...’

Kulübün ekonomisini düzeltmek adına çok yoğun uğraş verdiklerinin altını çizen Doğan “Parayı ben buldum, ben harcadım desem. Kimsenin bana bir şey söyleme hakkı olmazdı. Ama ben bulduğum paranın yüzde 10’unu belki harcadım. Taraftarlarımızın tepkisi önemli değil. Hepsi Trabzonsporlu ve bu kulübün şampiyonluğunu istiyorlar. Anlayışla karşılıyoruz. Yükün ağır kısmını attık. Ertuğrul Doğan daha fazla para bulmak zorunda. Abdullah Avcı daha iyisini yapmak durumunda. Taraftarımız daha fazla destek vermek durumunda. Biz bu mücadeleyi ancak hep birlikte olarak verebiliriz. Bugüne kadar kimseden maddi destek görmedim, talep de etmedim. Ama manevi katkı çok gördüm” dedi.

YORUM YAZ