Trabzonspor, aradığı yıldızı Ukrayna'da buldu! Başkan transferde devreye girdi

Stefan Savic’in yanına genç bir oyuncu almayı hedefleyen Trabzonspor, Zorya Luhansk forması giyen Ukraynalı futbolcu için resmi teklif yaptı. 22 yaşındaki Ukraynalı stoper konusunda pazarlıklarda önemli mesafe katedilirken, oyuncu için ödenecek bonservis bedeli de belli oldu. Bu transferin en kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. İşte detaylar...

Trabzonspor, aradığı yıldızı Ukrayna'da buldu! Başkan transferde devreye girdi

Savunmanın merkezine 2 stoper transfer etme hedefiyle yola çıkan Trabzonspor, Stefan Savic’le bombayı patlatmıştı. Atletico Madrid’ten kadroya katılan 33 yaşındaki yıldız isim, Fırtına’da defansın yeni lideri olacak. Fırtına, tecrübeli futbolcunun yanı sıra gelecek vadeden Ukraynalı stoper için de resmi teklifini yaptı. Öte yandan bir diğer genç yıldız adayı için de başkan bizzat devreye girdi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Cham için başkan devrede!

Fırtına’nın yaklaşık 3 aydır transfer etmeye çalıştığı Muhammed Cham konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu haftalar önce ikna eden fakat kulübü Clermont ile bir türlü uzlaşamayan Bordo-Mavililer’de, başkan Ertuğrul Doğan topa giriyor.

Trabzonspor, aradığı yıldızı Ukraynada buldu Başkan transferde devreye girdi

Doğan’ın, Fransız kulübünün başkanı Ahmet Schaefer ile hafta içinde bir görüşme yapacağı ve bonservis konusundaki sıkıntıyı çözmeye çalışacağı öğrenildi. Trabzonspor, Cham için son olarak 5.5 milyon Euro’luk teklifte bulunmuştu. Bordo-Mavililer, sonraki satıştan pay ve bonus maddeleriyle bu transferi bitirmek istiyor.

Resmi teklifte bulundu!

Bordo-Mavililer Savic’in yanına hem yaş ortalaması konusunda dengeyi sağlamak hem de satış potansiyeli yüksek bir genç oyuncu ararken, Arseniy Batagov için harekete geçildi. Fırtına, Zorya Luhansk forması giyen 22 yaşındaki Ukraynalı stoper konusunda resmi teklifte bulundu. Kısa sürede görüşmelerde önemli yol alınırken, 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle transferin sonuçlandırılması hedefleniyor. Paris Olimpiyatları’nda Ukrayna ile boy gösteren Batagov, kısa zamanda A milli oyuncu olacak.

Haberin Devamı

Scout ekibinin keşfi...

Trabzonspor, scout ekibinin olumlu rapor verdiği ve alınması yönünde görüş belirttiği Batagov’u talipleri artmadan bitirmek amacında. Solak stoper, pas kalitesi, oyunu geriden kurma becerisi ve atletik özellikleriyle dikkat çekiyor. Ukrayna kulübüyle 1 yıl kontratı kalan Batagov’a teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği öğrenildi.

Trabzonspor, aradığı yıldızı Ukraynada buldu Başkan transferde devreye girdi

Sezon performansı

Geçen sezon 31 resmi maça çıkan ve 2 gol, 3 asistlik skor katkısı da sağlayan Batagov, Ukrayna Ligi’nin en dikkat çeken stoperlerinden olmuştu.

YORUM YAZ