MENÜ

TFF başkanlığına aday olacak mı? Ahmet Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor'un eski başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialar hakkında FANATİK'e konuştu. İşte detaylar...

TFF başkanlığına aday olacak mı? Ahmet Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF seçimine yönelik hakkında ortaya atılan iddialara FANATİK aracılığıyla cevap verdi. Öte yandan Servet Yardımcı da aday olduğunu açıklamıştı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Servet Yardımcı adaylığını açıklamıştı!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı için aday olduğunu duyurmuştu. Servet Yardımcı yaptığı açıklamada, “Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için TFF Başkanlığı’na adayım” dedi. Türk futbolunun hiç olmadığı kadar derin bir yönetsel kriz içinde olduğunun altını çizen Yardımcı, açıklamasında “40 yıldır iş hayatının içindeyim, 20 yıldır da ulusal/uluslararası düzeyde yönetsel görevler üstlenmiş bir futbol adamı olarak yetkin liyakatli ekibimle birlikte birikim ve ilişkilerimi Türk futbolunun istifadesine sunma kararı almış bulunuyorum” değerlendirmesinde bulunmuştu. 

Haberin Devamı

TFF başkanlığına aday olacak mı Ahmet Ağaoğlu açıkladı

 

Ahmet Ağaoğlu'ndan TFF başkanlığına dair cevap!

Trabzonspor'un eski başkanlarından Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanlığına aday olacağına dair iddiaları FANATİK'e özel şöyle yanıtladı: 

Açık ve net olarak ifade ediyorum ki; ne geçmişte ne de bugün TFF Başkanlığı'na aday olmak veya TFF Yönetimi'ne girmek gibi bir düşüncem, niyetim, beklentim asla olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Futbola duyduğum ilginin sadece Trabzonspor'la sınırlı olduğunu defalarca kez ifade etmeme rağmen tarafım hakkında son süreçte gündeme getirilen iddialar tamamen gerçek dışıdır.

FANATİK ÖZEL / SAFA CAN KONUKSEVER

Florentino Perez'den soyunma odasında tebrik. Arda Güler detayı!
YORUM YAZ