Süper Lig devinden Andre Gomes bombası! Onay çıktı

Trabzonspor’un transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Rafa Mir cephesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sevilla’dan ayrılığı kesinleşen oyuncunun Valencia görüşmeleri de olumsuz sonuçlandı ve devreye Trabzonspor girdi. Bordo-Mavili ekip, Andre Gomes için de kolları sıvadı ve Abdullah Avcı, bu transfere oldukça sıcak bakıyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig devinden Andre Gomes bombası! Onay çıktı

Trabzonspor’un geçtiğimiz transfer döneminde gündemine gelen Rafa Mir için hareketli gelişmeler yaşanmaya ederken Andre Gomes için de Abdullah Avcı'dan onay çıktı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Sevilla forması giyen 27 yaşındaki santrafor 22 karşılaşmada 3 gol, 1 asistlik katkı sağlayarak beklentinin altında kaldı. Wolfsburg , Stuttgart, Lille ve Trabzonspor’un yakından ilgilendiği oyuncu kariyerinde yeni bir döneme girme aşamasında olduğu belirtildi. Sevilla’da mutsuz olduğu ifade edilen Rafa Mir’in altyapısında yetiştiği Valencia’ya geri döneceği gündemde.

Maaşında indirim

Yıldız oyuncunun Sevilla’dan aldığı net 2 milyon avrodan vazgeçip, Valencia formasıyla kazanacağı 700 bin avroya kadar maaşında kesinti yapmaya hazır olduğu bildirildi. Ancak, işlemin son dakikada Mir’in menajeri tarafından istenilen değişiklik nedeniyle suya düştüğü belirtildi.

Süper Lig devinden Andre Gomes bombası Onay çıktı

Bu noktada devreye giren Fırtına’nın tansferi bitirebileceği gelen haberler arasında. Hedeflenenden çok daha düşük bir rakam fırsat transferi olması nedeniyle Abdullah Avcı da Mir’e sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Andre Gomes bombası!

Trabzonspor, önümüzdeki sezona iddialı bir giriş yapmayı planlarken transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Bordo-Mavili ekip, Portekizli yıldız oyuncu Andre Gomes ile yakından ilgilenmeye başladı.

Süper Lig devinden Andre Gomes bombası Onay çıktı

Sakatlık raporu belirleyecek!

Daha önce Barcelona, Valencia, Benfica ve Everton gibi büyük kulüplerde forma giyen Gomes’in bonservisinin elinde olması, Trabzonspor için önemli bir avantaj olarak görülüyor. Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, Andre Gomes’in transferine sıcak bakıyor. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferi konusunda son kararı, sakatlık raporları belirleyecek.

YORUM YAZ