SON DAKİKA: Trabzonspor'un yeni transferi Nwakaeme, Trabzon'a geldi

Trabzonspor, Suudi Pro Lig kulübü Al-Fayha'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'yi renklerine bağladı. Bordo-mavili takımın eski yıldızı, Londra'dan Trabzon'a sağlık kontrolleri ve imza için geldi. İşte detaylar...

2024-25 sezonuna transfer bombalarıyla giren Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferinde de mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili kulüp eski yıldızının transferini, "Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme'nin Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" açıklamasıyla duyurmuştu.

Haberin Devamı

'ALİ KOÇ'LA İŞ BİRLİĞİ...'

TRABZON'A GELDİ

Nijeryalı kanat oyuncusu, Trabzonspor'a imza atıp sağlık kontrollerinden geçmek için Trabzon'a geldi. 35 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte Londra'dan özel jetle gelerek Trabzon Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldız futbolcu, bir önceki Trabzonspor döneminde 145 maça çıkmıştı. Nwakaeme, söz konusu 145 mücadelede 47 gol atıp 40 asist yapmıştı.

NWAKAEME GEÇEN SEZON NE YAPTI?

2018-2022 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Anthony Nwakaeme, daha sonra Suudi Arabistan temsilcisi Al Fayha'ya imza atmıştı. 2023/24 sezonunda 27 maça çıkan 35 yaşındaki sol kanat, 6 gol ve 5 asist kaydetti.

'ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM'

Anthony Nwakaeme, Trabzon Havalimanı'nda yaptığı ilk açıklamada, "Dışarısını henüz görmedim ama kalabalığı tahmin edebiliyorum. Geri döndüğüm için kendimi çok mutlu hissediyorum. Sosyal medyadan birçok yorum alıyorum. Tüm taraftarlarımıza bu sevgi için çok teşekkür ediyorum. Transfer süreci çok basit geçti. Anlaşmamız çok hızlı oldu. Nevzat Bey'e, başkanımıza ve hocamıza çok teşekkür ediyorum. Trabzon'da her şeyi çok özledim. 

YORUM YAZ