SON DAKİKA: Trabzonspor'dan Nwakaeme açıklaması! 'Abdullah Avcı ile görüştü...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, Anthony Nwakaeme'nin geri dönmesini istediğini açıkladı. Doğan, görüşmelerin sürdüğünü de sözlerine ekledi.

SON DAKİKA: Trabzonspor'dan Nwakaeme açıklaması! 'Abdullah Avcı ile görüştü...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın eski yıldızı Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladı. Papara Park'ta gerçekleşen 2024-2025 sezonu forma lansmanında konuşan Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Abdullah Avcı'nın Nwakaeme’nin geri dönmesi yönünde bir talebi oldu. Daha sonra hocamız, Nwakaeme ile görüştü. Şu an hac görevini yapan yöneticimiz Nevzat Kaya görüşmeleri sürdürüyor. Hac görevinde olmasıyla bu iş de olumlu sonuçlanır diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Trabzonspor'un eski yıldızı Nwakaeme heyecanlandırdı

EURO 2024 ÖNCESİ SALGIN ŞOKU...

MOURİNHO AÇIKLAMASI

Basın toplantısında, "Fenerbahçe bir seçim sürecinden geçti ve Jose Mourinho'yu açıkladı. Seçim sürecinde oldukça Trabzonspor'dan bahsettiler. Ligdeki durum açısından Trabzonspor başkanı olarak Mourinho'yu nasıl yorumlarsınız?" sorusunu da yanıtlayan Başkan Doğan, "Hiç beni ilgilendiren bir durum değil. Tek konsantre olduğum konu; Trabzonspor'u ekonomik olarak bu lige nasıl hazır hale getiririz, transferlerimizi nasıl bir an önce bitirebiliriz, camiamızla nasıl birlikte olabiliriz, biz sadece bunları düşünüyoruz. Biz işimizi doğru yaptığımızda müddetçe; kimin, nerede, ne olduğunun çok bir önemi yok. Gereken mücadeleyi vereceğiz. Gereken mücadeleyi verdikten sonra iş nereye gidecek göreceğiz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Trabzonspordan Nwakaeme açıklaması Abdullah Avcı ile görüştü...

'BİTEN BEŞ TRANSFERİMİZ VAR'

Transfer konusuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "İsim vermiyorum. Daha transfer sezonu başlamadı ama biten 5 transferimiz var. İmza aşamasında olan 3 transferimiz var. Ama Avrupa Şampiyonası falan olduğu için onlarla bu şeyleri yapmak mümkün değil. Görüşmeler yapıldı, takip ediyoruz" diye konuştu.

BU YANITI BEKLEMİYORLARDI...

'BORCU BİTİRMEK İSTİYORUZ'

Ekonomiyle ilgili olarak ciddi çalışmalar yürütüldüğünü belirten Doğan, "Bu sıkıntılardan kulübü çıkartacağımıza inanıyorum. 140 milyon Euro'yu geçen bir parayı kasaya soktuk. Ekonomik olarak kulübümüzde bu değişimi sağlamak çok önemli. Bu kulübün yarışmadan durması ne benim açımdan ne de taraftarlarımız açısından mümkün değil. Her yıl 45-50 milyon Euro bulmak zorundayız. Trabzonspor'un tarihinde yapılmamış ilkleri ekonomik anlamda yaptık. Planlarımız hazır; öncelikle borcu yönetilebilir bir hale getirmek sonra da borcu sıfırlamak" sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ