SON DAKİKA: Abdullah Avcı'dan Attila Szalai açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, son günlerde bordo-mavili kulübün transfer gündeminde olan Fenerbahçe'nin eski stoperi Attila Szalai ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik adam, ayrıca Paul Onuachu ile görüşmelerin devam ettiğini de vurguladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Abdullah Avcı'dan Attila Szalai açıklaması!

2024-25 sezonu öncesi transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'un, bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan ve şu anda Hoffenheim'da forma giyen stoper oyuncusu Attila Szalai transferinde son aşamaya geldiği iddia ediliyordu. Bordo-mavili takımın teknik direktörü, Macar savunmacı ile alakalı çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

'SZALAİ TRANSFERİNİ DURDURDUK'

 Fırtına'nın teknik direktörü Abdullah Avcı, beIN SPORTS'a verdiği röportajda Attila Szalai transferini durdurduklarını açıkladı. Tecrübeli teknik adam, "Atilla Szalai transferini şu an itibariyle durdurduk. Yarın ne olur bilmiyoruz ama durmuş vaziyette" sözlerini sarf etti.

'REKABET İÇİNDE BİR TAKIM OLUŞTURABİLİRSENİZ...'

Yapılan transferleri değerlendiren Abdullah Avcı, "Transfer olan 6 tane oyuncumuz var. Onların adaptasyonu açısından önemli bir dönem. Trabzonspor'un, bizim oyun felsefemizi verebilmek, oyuncuların arasındaki iletişimi sağlayabilmek için avantaj gibi duruyor. Rekabet içinde bir takım oluşturursanız avantaj. Bu dinlemeleri, çalışmaları, maçlardaki değişiklikleri doğru planlarsak avantaj olur. Planı yaptık, uygulaması iyi gidiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Abdullah Avcıdan Attila Szalai açıklaması

OZAN TUFAN YORUMU

Hull City'den kadroya katılan Ozan Tufan ile ilgili de yorum yapan Avcı, şunları söyledi: "Ozan Tufan'ı alırken 3-4 sene evvel şampiyon olduğumuzda Dorukhan da böyleydi. Sağ bek, stoper, iç orta saha oynatabiliyorsun. Ozan Tufan, Türk futbolunun çok önemli figürlerinden birisi. Gerçek değerini bulamadı. Milli takım, büyük takım, yurt dışı, kaptanlık... Şöyle bir şey olursa Ozan'ı orada kullanırım, burada kullanırım diyorsun. Draguş önde 3 mevkide oynuyor. Nwakaeme hem dışarıda hem içeride oynuyor. Hem ekonomik olarak hem oyundaki düşüncemizi daha esnek kılabiliyor."

ARDA-MİLAN GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

OKAN BURUK VE MOURİNHO SÖZLERİ

Önümüzdeki sezona dair şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuşan tecrübeli hoca, şu ifadelere yer verdi: "Yarış nasıl olacak? İstanbul'un 3 büyük takımı, ekonomik olarak çok yüksek volümde gidiyorlar. Başlarında da şampiyon hocalar var. Galatasaray'da Okan Hoca son 2 senenin şampiyonu. Fenerbahçe'nin hocası Mourinho, bu lige marka değeri açısından katkı sağlayacak. Beşiktaş'ın hocası şampiyon bir hoca. İyi bir yarış bekliyoruz.

SON DAKİKA: Abdullah Avcıdan Attila Szalai açıklaması

'MAKAS ÇOK AÇILMAZ'

Biz ekonomiyle değil inadımızla, mücadelemizle yarışacağız. Doğru organize olan bir Trabzonspor olacak. 30 hafta olsun yarışta, yol nereye çıkar görürüz. Diğer takımların da cevap verebileceği bir süreç olur. Makas çok açılmaz diye düşünüyorum. Güzel, keyifli bir yarış olacak."

Haberin Devamı

'ONUACHU BİZİMLE OLMAK İSTİYOR'

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu ile görüştüklerini ifade eden Avcı, "Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk; o da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız" diye konuştu.

YORUM YAZ