Şenol Güneş, Trabzonspor'a imzayı attı! Onuachu ve Beşiktaş açıklaması...

Şenol Güneş, Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olarak açıklanmıştı. Tecrübeli hoca, bordo-mavili kulübe imzayı attı. İşte Şenol Güneş'in imza töreninden öne çıkan detaylar...

Trabzonspor, kötü gidişatın ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı ve takımın eski hocası Şenol Güneş'i göreve getirdi. Tecrübeli teknik adam, Ganita’da düzenlenen imza töreninde Trabzonspor'a imzayı attı. Şenol Güneş'in imza töreni, taraftarlara açık yapıldı ve Güneş, törenden önce bordo-mavili futbolseverlere üçlü çektirdi.

Haberin Devamı

'PROJELERİ DİNLEYİNCE DAHA ÇOK HEYECANLANDIM'

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Sizinle birlikte olduğum için çok mutluyum. Heyecanım var. Bana bu sıcak ortamı sağladığınız için başkana ve size teşekkür ediyorum. Projeleri dinlediğim zaman daha da fazla heyecanlandım. Başkanın olağanüstü heyecanı ve isteği var. İmzayı da boş mukaveleye attık, bilginiz olsun. Söz veriyoruz ki Trabzonspor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapacağım. İmzalar kağıda atılır, sözler karşılıklı olarak verilir, ama önemli olan o ruhu yaşamaktır" dedi.

 

'İYİ SONUÇLAR ALMAK ZORUNDAYIZ'

İyi bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Güneş, "Önümüzde 3 maç var. Millî takım oyuncuları perşembe günü geliyor. Devre arasına kadar herkesin beğeniyle izlediği bir takım yaratıp iyi sonuçlar almak zorundayız. Çünkü alamazsak başkan, heyecanını kaybeder diye korkuyoruz. Camia bir bütündür. Yeni gençleri de geliştirip yarıştırmak istiyoruz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'TAHT GİYDİK, TAHTA GİYDİK, TAŞ GİYDİK...'

Tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor, Trabzon'dan doğdu artık buraya sığmıyor ve dünyanın her tarafına ulaşabiliyor. Başkan, transfer gerektiği takdirde yapılacağını da söyledi.  Zaman zaman tahta giydik, taç da giydik, taş da giydik. Ama gönüllere girmek çok önemli. Allah yolumuzu açık etsin, hepinize teşekkür ediyorum."

ONUACHU AÇIKLAMASI

Transfer sorusunu da yanıtlayan Şenol Güneş, "13 Eylül son gün. Avrupa'da transfer bitti. Değişimler olabilir. 14 yabancımız var. Transferleri zaten başkanımız yapıyor. Her türlü teklifi getiriyorlar, talepleri değerlendiriyoruz. Banza'yı aldık henüz bizimle beraber olmadı. Zaten Onuachu olsaydı muhtemelen Banza gelmiş olmayacaktı. Onuachu çok iyi oyuncu ama ekonomik durumu var teknik durumu var. Trabzonspor'a katkı için transfer yapacağız. Onuachu katkı yaptı. Koşullar oluşursa bakacağız. Gelişmelere göre, eldekilerden daha iyi oyuncu almak istiyoruz. Bunlardan biri de Onuachu. Duruma göre takip edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ'IN İYİ HAVASINI KIRMAK İSTİYORUZ'

Pazar akşamı Trendyol Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili konuşan tecrübeli teknik direktör, "Her maça kazanmak için çıkacağız. Oyun içinde çoğu zaman hücum etmeyi düşünüyoruz. Rakibi rahatsız eden, oyuna hakim olan takım olmak istiyoruz. Rakibimiz ligde bir hava ve form yakaladı. Onu kırmak istiyoruz. Bize ilk dakikadan son dakikaya kadar destek olun. Maçın ne zaman sonuçlanacağı belli olmaz. Benim için zor bir maç, takım için yeni bir başlangıç. Öyle bir maç olacak ki başlangıcın iyi olmasını diliyorum" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ