Okay Yokuşlu, Trabzonspor için geldi! Taraftarlardan coşkulu karşılama...

Trabzonspor, 9. transferini A Milli yıldızla gerçekleştirdi. Okay Yokuşlu için West Bromwich Albion ile 1.6 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varan Fırtına, eski oyuncusunu Trabzon'a getirdi.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor için geldi! Taraftarlardan coşkulu karşılama...

Transferin en hızlı ekibi olan Trabzonspor, gaz kesmiyor... Lundstram, Barisic, Draguş ve Nwakaeme ile perdeyi açan Bordo-Mavililer, sonrasında Cihan Çanak ve Ozan Tufan hamleleriyle yerli rotasyonunu güçlendirmiş; stopere Savic alınırken, sağ bekte de Meunier’in yokluğu Pedro Malheiro ile doldurulmuştu. Karadeniz ekibi, 9. transferini orta sahaya yaptı. Fırtına, 2015-2018 yılları arasında Bordo-Mavili formayı giyen Okay Yokuşlu’yu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

6 yıl aradan sonra Trabzonspor’a döndü

2018’in Temmuz ayında 6 milyon Euro bonservisle Celta Vigo’ya satılan Okay, İspanya kariyerinde Getafe’de oynadıktan sonra İngiliz kulüplerinden West Bromwich’e gitmişti. A Milli Takım ile EURO 2024’te boy gösteren 30 yaşındaki yıldız, 6 yıl aradan sonra Trabzonspor’a döndü.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor için geldi Taraftarlardan coşkulu karşılama...

Okay, geçen sezon West Bromwich’te 48 resmi maçta forma giyerken, 1 gol 1 asistlik skor katkısı gösterdi.

Önce İstanbul sonra Trabzon

West Bromwich’e bonservis bedeli olarak 1.6 milyon Euro ödenecek. 3 senelik anlaşma sağlanan Okay’ın da senelik ücreti 1.5 milyon Euro civarında. Başarılı futbolcu, dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelirken, sonrasında Trabzon’a geçti. Okay resmi imzayı attıktan sonra takımla çalışmalara başlayacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor taraftarına üçlü çektirdi!

Bordo-mavili ekip, transferi konusunda anlaştığı milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu şehre getirirken havalimanında coşkulu bir karşılama yapıldı. Tekrardan Trabzonspor camiasının bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan Okay, "Güçlü bir kadromuz var ve bu durumun takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Ligde ve özellikle Avrupa'da başarılar yakalayabilecek bir takım olduğunu düşünüyorum." dedi, Bordo Mavili ekip taraftarlarına üçlü çektirdi.

YORUM YAZ