Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

FC Iberia 1999 - Başakşehir: İlk Yarı 2 (1.67 yerine 1.70)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan FC Iberia 1999 - Başakşehir karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, Başakşehir’in ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Temsilcimiz Başakşehir bu turun net favorisi. La Fiorita maçlarında aldığı farklı galibiyetlerle hayli moralli olan Çağdaş Atan’ın ekibi fiziksel olarak sezona hazır bir izlenim verdi. 1-2 ay Başakşehir’in hem Avrupa’da hem de ligde iyi performanslar sergilemesini bekliyorum. Piatek başta olmak üzere, Kemen, Figueiredo, Berkay gibi formda oyuncularımızla Gürcistan deplasmanında Başakşehir’den net bir galibiyet bekliyorum. Oranı yükseltmek anlamında ilk yarıdan risk almayı seçiyorum.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Rapid Wien: 3.5 Alt (1.27 yerine 1.30)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor - Rapid Wien karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, mücadelede 4 gol çıkmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ruzomberok maçlarını gol yemeden kazanan Trabzonspor, fiziksel güç ve tempo anlamında daha dişli bir rakiple karşılaşıyor. Rapid Wien önceki turda Wisla Krakow karşısında 8 gol attı. Her iki maçta da gol yediler fakat özellikle iç sahada 6-1 kazanarak gövde gösterisi yaptılar. Lige de son şampiyon Sturm Graz’ı yenerek girdiler. Bu maçta Trabzonspor’un disiplinli ve özellikle ilk yarıda temkinli bir oyun sergilemesini bekliyorum. Savic ve Okay’ın kadroya yazılmaları önemli. 3.5 Alt tarafındayım.

FC Kryvbas Kriviy Rih - Viktoria Plzen: Maç Sonucu 2 (1.41 yerine 1.43)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan FC Kryvbas Kriviy Rih - Viktoria Plzen karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, konuk ekibin galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

Geçtiğimiz sezon Ukrayna ligini 3. olarak tamamlayan ev sahibi UEFA Avrupa Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu kendi liglerinde ilk maçlarına çıktılar ve 1-0 kazandılar. Plzen ise henüz ritmini bulamamakla beraber üçlü savunmayı etkili kullanan takımlardan bir tanesi. Hafta sonu düşük tempo ve golsüz beraberliğin bu maçta olmayacağını düşünüyorum. Turun favorisi çok net Plzen. İlk maçtan golleri bulacaktır. MS 2 ilk tercihim. İlk yarı kuponlarında IY 2 denenebilir. 

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

YORUM YAZ