Trabzonspor, Stefan Savic'i resmen açıkladı! Art arda paylaşımlar...

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Atletico Madrid'den Stefan Savic ile anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi, yıldız futbolcuyu şehre getirdi.

Nwakaeme, Draguş, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak, Ozan Tufan ve son olarak Pedro Malheiro’yu kadrosuna katan Trabzonspor, son olarak Atletico Madrid'den Stefan Savic ile el sıkıştı. Bordo-mavili ekip, yıldız futbolcuyu özel uçakla Trabzon'a getirdi.

Haberin Devamı
İLK ÜÇLÜSÜNÜ ÇEKTİRDİ

Trabzonspor taraftarları arasında kendisini bekleyen araca güçlükle binen Savic, taraftarların isteğini kırmayarak üçlü çektirdi.

'BEKLENTİLERİ KONUŞTUK'

Savic, transferi öncesinde ise teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Bana olan güvenini ve beklentileri konuştuk" dedi.

'TRANSFER SÜRECİM GÜZEL GEÇTİ'

Taraftarların coşkuyla karşıladığı Stefan Savic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızın heyecanını görmek var olan heyecanımı daha da arttırdı. Transfer sürecim güzel geçti. Taraftarlarımızla ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
SAVIC TRABZON'DA

Stefan Savic, özel uçak ile Trabzon'a geldi. Bordo-mavililerin 3 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız oyuncuyu taraftarlar coşkuyla karşıladı.

İŞTE TRABZON'A GELİŞ SAATİ

Trabzonspor, Stefan Savic'in 20.30'da Trabzon'da olacağını açıkladı.

VİDEO GELDİ
Haberin Devamı
RESMEN AÇIKLADI

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Stefan Savic, bu akşam Trabzon'da olacak. Bu büyük buluşma için tüm taraftarlarımızı 18.30'da Trabzon Havalimanı'na bekliyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ