(ÖZET) Ruzomberok-Trabzonspor maç sonucu: 0-2 (UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu)

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzomberok ile karşılaştı. Yeni transferlerle güçlenen Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, 39. dakikada Trezeguet ve 90+1. dakikada Cihan Çanak'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı, 1 Ağustos'taki rövanş öncesi avantajı kaptı.

Rövanş 1 Ağustos'ta

1 Ağustos'ta Papara Park'ta oynanacak mücadeleye avantajlı şekilde çıkacak olan Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, sürprize izin vermeden tur biletini almaya çalışacak.

Avantajı Trezeguet ve Cihan Çanak getirdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında konuk olduğu Ruzomberok'u Trezeguet ve Cihan Çanak'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Cihan Çanak'tan süper gol!

67. dakikada oyuna giren Cihan Çanak, skor perdesini kapatan isim oldu. İlk resmi maçına çıkan Cihan, uzak mesafeden yaptığı muhteşem vuruşla ağları sarstı ve Trabzonspor skoru 2-0'a getirdi.

Haberin Devamı

Ev sahibi gole çok yaklaştı. Ruzomberok'ta Martin Boda, yakın mesafede ve müsait durumda topa istediği vuruşu yapamadı. Meşin yuvarlak, auta çıkarken Trabzonspor derin bir nefes aldı.

Ruzomberok'ta Martin Boda'nın ceza sahasının sağ çaprazından uzak köşeye attığı şutta top direkten oyun alanına döndü.

Sol çaprazda buluştuğu topla ceza sahasına giren Trezeguet, şık bir çalımla kendisine şut açısı yarattı. Yıldız oyuncunun şutunda araya giren Maly, son anda müdahale ederek topun kaleye gitmesini önledi.

Haberin Devamı
Üstten aut

Ceza alanı içi sağ çaprazında bulunan Visca gelişine sert vurdu, top üstten auta çıktı.

Son anda kaleci

Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Trezeguet vuruşunu yaptı, kaleci topu kornere çeldi.

İlk yarı sona erdi

Trabzonspor, ilk yarıyı Trezeguet'nin 39. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Haberin Devamı
Trezeguet sahnede!

Bardhi'nin ara pasına koşu yapan Visca, ceza alanına girdi ve koşu yapan Trezeguet'ye pasını aktardı. Mısırlı yılız, yaptığı tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor'u öne geçirdi.

Sol kulvarı etkili kullanan Adam Tucny'in ortasında top kaleye yöneldi. Uğurcan, son anda topa dokunarak tehlikeyi önlemeyi başardı.

Hızlı gelişen Trabzonspor atağında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Draguş, boş durumdaki Trezeguet'ye pasını aktardı. Mısırlı oyuncu, istediği vuruşu yapamadı.

Haberin Devamı
Uğurcan'dan geçit yok

Mendy'den sıyrılan Marian Chobot, çizgiden topu çevirdi. Martin Chrien'in yakın mesafeden attığı şutta kaleci Uğurcan gole izin vermedi.

Trabzonspor savunmasından seken topta Marian Chobot ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top farklı şekilde auta çıktı.

MAÇ BAŞLADI!

Ruzomberok-Trabzonspor maçı başladı. MFK Ruzomberok Stadı'nda oynanan ve Alman hakem Bastian Dankert'in yönettiği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde.

Haberin Devamı
Sağ bekte Ozan Tufan tercihi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sağ bekte Ozan Tufan'a şans verdi.

Orta sahada Lundstram-Umut Güneş ikilisi yer alırken forvet hattında yeni transfer Dragus başlıyor. Nwakaeme ise yedekler arasında.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Ruzomberok: Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomala, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chobot, Chrien

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan Tufan, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Lundstram, Umut Güneş, Visca, Trezeguet, Bardhi, Dragus

Trabzonspor maça mavi forma ile çıkacak
Abdullah Avcı: Trabzonspor her maçı kazanmaya oynar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yoğun bir sezona Avrupa maçıyla start vereceklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Trabzonspor her maçı kazanmaya oynar. Hem oyun olarak hem de skor olarak taraftarımızı önümüzdeki sene için iyi hayaller kurduracak bir şekilde buradan ayrılmak istiyoruz. Trabzonspor taraftarının sevdiği, özellikle bu seneye girerken daha önce de bunu gerçekleştirmiş bir takım olarak oyunda ve yaptığımız çalışmalarda bu sene biraz daha güçlü, daha hızlı, daha temaslı, daha agresif oynayan, savunmada daha dikkatli, hücumda daha yaratıcı olan, eksiklerimizin de tamamlanmasıyla beraber böyle bir Trabzonspor’u sahanın içinde taraftarlarımıza izletmek istiyoruz.” diye konuştu.

5 bin kişilik stat...

5 bin kapasiteli MFK Ruzomberok Stadı'nda bugün 500 kadar Trabzonspor taraftarının da yer alması bekleniyor.

Turu geçerse rakip kim olacak?

Trabzonspor, 2. ön eleme turunu geçmesi halinde bir sonraki turda Wisla Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ruzomberok-Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Ruzomberok: Frühwald, Köstl, Gabriel, Maly, Selecky, Mudry, Lavrincik, Tucny, Chrien, Luteran, Hladik

Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Ozan Tufan, Bardhi, Visca, Trezeguet, Draguş

 

Ruzomberok-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam MFK Futbol Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak Ruzomberok-Trabzonspor maçı A Spor'dan şifresiz canlı yayınlanacak. Bastian Dankert'in yöneteceği Ruzomberok-Trabzonspor maçının canlı takibi haberimizde olacak.

Hedef rövanşa avantajlı çıkmak

Abdullah Avcı ve öğrencileri, ilk maçtan iyi skor alıp, 1 Ağustos’ta Papara Park’taki mücadeleye avantajlı şekilde çıkmak istiyor.

Pedro Malheiro kadroda

Şu ana kadar 7 transferini resmen duyuran Trabzonspor’da, 8. isim Stefan Savic olmuştu. Sağ bek Pedro Malheiro deplasman kafilesinde yer alırken, Nwakaeme, Lundstram, Draguş, Ozan Tufan ve Cihan Çanak da Slovakya’ya götürüldü. Barisic ise sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmuyor.

Perdeyi Cihan kapattı!

67. dakikada oyuna giren Cihan Çanak, skor perdesini kapatan isim oldu. İlk resmi maçına çıkan Cihan, uzak mesafeden yaptığı muhteşem vuruşla ağları sarstı ve Trabzonspor skoru 2-0'a getirdi.

Trabzonspor'un rakibi Ruzomberok

Trabzonspor, Avrupa kupalarında 150. maçına Ruzomberok’la çıkacak. Trabzonspor geride kalan 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet elde etti. Bir önceki turda Tobol’u eleyen Slovak ekibi, MFK Ruzomberok Stadı’nda Fırtına’yı konuk edecek. Maçın hakemi; Almanya Futbol Federasyonu’ndan Bastian Dankert.

YORUM YAZ