(ÖZET) FIRTINA İSTEDİĞİNİ ALDI! Başakşehir - Trabzonspor 0-1

Süper Lig'in 37. haftasında Başakşehir sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Trabzonspor, dev golcüsü Onuachu'nun attığı golle mücadeleyi 1-0 kazandı. Müsabakayı 1-0 kazanan Fırtına, Süper Lig'i 3. olarak bitirmeyi garantiledi. Başakşehir - Trabzonspor maçına dair tüm detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 37. haftasında nefesleri bir maç oynandı... Başakşehir sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Trendyol Süper Ligi üçüncü sırada tamamlamak için Başakşehir maçına kilitlendi. Abdullah Avcı, öğrencilerine Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası müsabakası öncesi ilk hedeflerinin Başakşehir karşılaşması olduğunu vurgulamıştı. Trabzonspor, maçı 1-0 kazanarak Süper Lig'i ikinci olarak bitirmeyi garantiledi.

Haberin Devamı
MAÇ BİTTİ!

Trabzonspor, Başakşehir deplasmanında Onuachu'nun golüyle 1-0 kazandı. 

ALEKSİC VURDU, TOP DIŞARDA!

Başakşehir atağında Aleksic, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top, kalenin yanından dışarıya çıktı.

DİREKTE PATLADI!

Başakşehir'de Kemen ortaladı, Piatek vuruşunu yaptı. Uğurcan gole izin vermedi. Ardından Figueredo'nun vuruşunda top direkten dönüp Uğurcan'a çarptı ve kornere gitti.

Haberin Devamı
ONUACHU ATTI: OFSAYT!

Trabzonspor'da Eren ortasını yaptı, Onuachu kafayı vurup topu ağlara gönderdi. Ancak, ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. 

VISCA VURDU, SAVUNMA!

Trabzonspor'un ayağa paslarla geliştirdiği hücumda, Visca ceza sahası içinden vuruşunu yaptı. Top, savunmadan döndü. 


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN! 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Müsabakada ikinci yarı başladı. 

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Trabzonspor, ilk yarıyı Onuachu'nun attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İLK GOL GELDİ!

Trabzonspor'da Visca ve Meunier arasndaki iyi paslaşmalar sonrasında içeriye doğru çevrilen topa Onuachu kafayı vurdu ve golü attı. Fırtına, müsabakada 1-0 öne geçti. 

İZİN YOK!

Trabzonspor'da sağ kanattan Meunier etkili gelirken Ömer Ali araya girdi ve tehlikenin büyümesine izin vermedi. 

Haberin Devamı
BERKAY KARŞI KARŞIYA!

Başakşehir'in hızlı atağında Berkay, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı, ancak Trabzonspor savunmasında Denswil topu çizgiden çıkardı!


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

MAÇ BAŞLADI!

Müsabakanın ilk düdüğü çaldı ve maç başladı.

11'LER BELLİ OLDU!

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Opoku, Duarte, Ba, Deniz, Onur, Kemen, Berkay, Davidson, Piatek

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Fountas, Visca, Onuachu

Haberin Devamı
Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Haftanın dikkat çeken mücadelelerin başında gelen Başakşehir - Trabzonspor maçının detayları belli oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

Başakşehir turuncu forma ile sahada
Başakşehir - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Başakşehir: Muhammed; Duarte, Ba, Opoku, Dubois; Onur; Deniz, Kemen, Pelkas, Figueiredo; Piatek.

Trabzonspor: Uğurcan; Meunier, Mendy, Denswil, Eren; Berat, Umut; Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu.

Haberin Devamı
Trabzonspor'un maç günü paylaşımı
Başakşehir'in maç günü paylaşımı
Trabzonspor çubuklu forma ile sahada olacak
Başakşehir - Trabzonspor maçının hakemleri belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor, saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Candaş Elbil yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Şeker olacak.

Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Helder Malheiro oturacak. AVAR’da da Abdullah Buğra Taşkınsoy, Serkan Olguncan ve Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

Abdullah Avcı'nın hedef maçı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile 23 Mayıs Perşembe günü oynayacağı final müsabakası Trabzonspor’un gündemini meşgul etse de Trendyol Süper Lig’de üçüncü sırada tamamlamayı hedefleyen bordo-mavililerin tecrübeli çalıştırıcısı Abdullah Avcı, öğrencilerine ilk hedeflerinin ligin 37. haftasında deplasmanda oynayacakları Başakşehir mücadelesi olduğunu vurguladı. Lig üçüncülüğüne ulaşmaları için önlerinde zorlu mücadelelerin bulunduğunu aktaran Avcı, maç maç gideceklerini ve hedeflere adım adım ulaşacaklarını belirtti.

3 puanlık fark

Trendyol Süper Lig’de en yakın rakibi Başakşehir ile arasında 3 puanlık fark bulunan bordo-mavililerin, İstanbul’da oynayacağı zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak üçüncülüğü garantilemiş olacak. Maçın beraberlikle sona ermesi halinde büyük avantaj elde edecek Karadeniz ekibi, mağlup olursa dördüncü sırada son haftaya girecek. Başakşehir ise ilk kez bu sezon üçüncü sıraya yükselecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Trabzonspor Avrupa'yı garantiledi

Trabzonspor, geçen sezon 36 hafta üzerinden oynanan ligi 57 puanla 6. sırada tamamlayarak, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti. Ligin bitimine iki hafta kala 61 puanla 3. sırada yer alan bordo-mavililer, bu sezon ise Avrupa’ya gidebilecek. Karadeniz ekibinin, ligdeki konumu ve kupada alacağı sonuç Avrupa’da hangi organizasyona katılacağını belirleyecek.

YORUM YAZ