Fırtına, Draguş'un süper golüyle turladı! (ÖZET) Trabzonspor - Ruzomberok maç sonucu: 1-0 (UEFA Avrupa Ligi)

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk etti. Fırtına, Avrupa'da galibiyet hesaplarıyla bu maça başladı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bordo-Mavili temsilcimiz, Dragus'un golüyle 1-0 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı. Trabzonspor, rakibini mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi. Trabzonspor-Ruzomberok maçına dair tüm detaylar haberimizde...

MAÇ BİTTİ!

Trabzonspor, sahasında Ruzomberok'u 1-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselmeyi başardı.

ENİS ÇEVİRDİ!

Soldan Enis Destan penaltı noktasına doğru çevirdi. Savunma topu uzaklaştırdı.

DRAGUS ATTI!

Trabzonspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Visca, topu içeriye doğru çevirdi. Dragus gelişine müthiş bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı
DRAGUS ÇOK NET!

Trabzonspor soldan Trezeguet'le tehlikeli geldi. Mısırlı oyuncu, ceza sahasına doğru hareketlenen Dragus'u gördü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Dragus, net pozisyondan faydalanamadı ve top auta gitti. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Mücadelenin ikinci yarısında ilk düdük çaldı.

İLK YARI BİTTİ!

Trabzonspor - Ruzomberok müsabakasında ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı
SON ANDA UĞURCAN!

Ruzomberok'un ilk tehlikeli atağında Uğurcan, Gerec'in indirdiği topa Chrien'in yakın mesafeden yaptığı vuruşta gole izin vermedi. 

TREZEGUET SOLDAN GELDİ!

Trabzonspor'da Trezeguet soldan topu taşıdı, sağ ayağının dışıyla vuruşunu yaptı. Top, kalecide kaldı.

VISCA ORTALADI!

Sağ kanattan Visca içeriye doğru hareketlendi ve ortasını yaptı, rakip savunma topu uzaklaştırdı. 

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI!

Müsabakanın ilk düdüğü çaldı ve maç başladı!

TRABZONSPOR'UN 11'İ BELLİ OLDU!

Trabzonspor'un Ruzomberok maçı ilk 11’i:

Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Ozan, Visca, Cihan, Trezeguet, Draguş.

Abdullah Avcı: Veriler değil tur önemli

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı şunları söyledi: “Fizik kalitesi yüksek, her takımın oyun planının olduğu zor bir ilk maç oynadık. Güçlü taraflarını bize karşı çok iyi kullandılar. Biz oyun olarak zaman zaman iyi şeyler yaptık. Rakip kadar bizim de pozisyonumuz vardı. Kaptanımız da o gün iyi bir performans gösterdi. Deplasmanda 2-0 kazanmak son derece önemli. Biz rakibin her sistemine göre hazırlıklarımızı yaptık. Seyircimizin önünde daha iyi bir oyunla kazanıp tur atlamak istiyoruz. Umarım taraftarımızla birlikte bunun karşılığını alacağız. Umarım güzel günleri hep birlikte yaşarız. Veriler, istatistikler tarihte hep yer alır ama benim için turu cebine almak çok daha önemli. Hedeflerimize giderken maç kazanmak adımlarımızı hızlandıracaktır.”

Haberin Devamı
Stefan Savic forma giyemeyecek

Trabzonspor’da yeni transfer Stefan Savic, ilk maç öncesi UEFA’ya bildirilmediğinden karşılaşmada forma giyemeyecek. Karadeniz ekibi, dün akşam yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Galibiyet ve beraberlikte adını üst tura yazdıracak Trabzonspor’un 2 farklı mağlubiyeti durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Bordo-Mavililer, müsabakayı üç ve daha farklı skorla kaybederse turu Ruzomberok geçecek.

Trabzonspor-Ruzomberok muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Umut Güneş, Lundstram, Visca
Bardhi, Trezeguet, Enis

Ruzomberok: Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomola, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chrien, Gerec

Haberin Devamı
Trabzonspor-Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 20:30'da başlayacak Trabzonspor-Ruzomberok maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Düdük Nenad Minakovic'te

Papara Park’ta oynanacak müsabakayı, Sırbistan’dan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic’in yardımcılıklarını Nikola Borovic ve Bosko Bozovic yapacak.

61. DAKİKA ŞOVU!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde tur için sahaya çıkıyor... Bordo-Mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk edecek.

 

YORUM YAZ