Anthony Nwakaeme'den kötü haber! Yerine 2 aday var

Hatayspor maçı öncesi sol üst adalesinden sakatlanan Anthony Nwakaeme’nin milli arada geri dönmesi bekleniyordu. Fakat Nijeryalı yıldızın ağrıları geçmiş değil. Nwakaeme, Başakşehir’e karşı oynayamayacak.

Anthony Nwakaeme'den kötü haber! Yerine 2 aday var

Trabzonspor’a geldikten sonra sakatlık problemi yaşayan Nwakaeme, iyileştikten sonra Kayserispor karşılaşmasıyla formasına kavuşmuştu. 35 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, ligde 3 maçta oynadıktan sonra tekrar sakatlandı. Hatayspor mücadelesi öncesi sol üst ön adalesinde kas yaralanması tespit edilen Nwakaeme’nin milli arada toparlanması bekleniyordu. Fakat tecrübeli futbolcunun ağrıları geçmiş değil.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncunun 19 Ekim’deki Başakşehir maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Nwakaeme’nin sonrasında Göztepe ile oynanacak zorlu deplasman mücadelesine yetişip yetişmeyeceği ise net değil.

Anthony Nwakaemeden kötü haber Yerine 2 aday var

YERİNE 2 ADAY VAR

Sağlık ekibinin durumunu yakından takip ettiği Nwakaeme’de riskli bir durum oluşursa, teknik direktör Şenol Güneş’in tamamen 3 Kasım’daki Fenerbahçe derbisine oyuncusunu saklayacağı öğrenildi. Nwakaeme’nin yokluğunda sol kenarda Orsic veya Draguş ikilisinden birisi görev alacak. Her iki futbolcu da milli takımda. Geri dönüşte idman performanslarına göre karar verilecek.

YORUM YAZ