Abdullah Avcı'dan Trabzonspor taraftarlarına mesaj

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen ile oynanacak karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam bordo-mavili taraftarlara mesaj gönderdi.

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve oyunculardan yeni transfer Stefan Savic, St. Gallen ile oynanacak olan rövanş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'GÜZEL BİR AKŞAM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Trabzonspor'un deneyimli çalıştırıcısı Abdullah Avcı, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi; "Geçen hafta ilk maçı oynadık. Deplasmanda 65-70 dakika iyi bir oyun ve pozisyon zenginliği ile geçirdik ama bunun karşılığını alamadık. Deplasmandan beraberlikle döndük. Oynadığımız maçın üzerinden analizlerini yapıp tekrarlarımızı çalıştık. Yarın akşam en iyi şekilde maça hazır olmak istiyoruz. Bu maç bizim için de bir maçtan daha fazlası. Avrupa'da devam edebilmek hem taraftarımızla bütünleşmeyi sağlayacak, oyuna ve oyuncularımıza öz güven getirecek bir maçtan daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum, Trabzonspor tarihindeki bütün başarılarında takımına 90 dakika destek verdiğinde bu başarıları yaşamıştır. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Güzel bir akşam olacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı
Stefan Savic: Avrupa'da olmayı hak ediyoruz

SAVIC: FİNAL NİTELİĞİNDE

Trabzonspor'un yeni transferlerin Stefan Savic de şunlar ifade etti: "Umuyorum bizim için güzel bir maç. Bir final niteliğinde bizim için. Takımımız ve taraftarımız, Trabzonspor'un Avrupa'da olmasını hak ediyor. Takımın Avrupa'da olabilmesi adına her şeyimizi vereceğiz. Gelmeden önce de Trabzonspor taraftarının neler yaptığını gördüm. Seçme nedenlerimden biri de buydu. Taraftarımızla birlikte elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Birlikte o atmosferi yaşamak için taraftarımızı davet etmek istiyorum."

YORUM YAZ