Abdullah Avcı'dan son dakika transfer açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında transfer açıklaması yaptı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Ozan Tufan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam, rakibi analiz ederken aynı zamanda transferle alakalı açıklamalarda da bulundu.

Haberin Devamı

'CİDDİ BİR MÜSABAKA BİZİ BEKLİYOR'

Rapid Wien'in iyi bir takım olduğunun altını çizen Avcı, "Her tur yukarıya doğru çıktıkça rakipler de zorlaşacak. Avusturya'nın köklü kulüplerinden biriyle oynuyoruz. Daha organize, daha planlı, top rakipteyken şiddetli şekilde baskı yapıp yönlendirme yapabilen, topun arkasına geçebilen bir takımlar. Ciddi bir müsabaka bizi bekliyor. Geçen haftadan bu zamana kadar savunmada ve hücumda bütün konu başlıklarına çalıştık. Son antrenmanda duran toplarımızı da çalışıp günü kapatacağız. İyi bir hafta geçti. Umarım ikinci maçtan üzerine koyduğumuz, taraftarımızın desteğiyle beraber yarın akşam iyi bir oyunla yukarıya doğru devam etmek istiyoruz" dedi.

'OZAN'LA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ'

Haberin Devamı

Yeni transferlerden Ozan Tufan hakkında da konuşan tecrübeli hoca, "Ozan Tufan ile seneler önce de beraber olmak istemiştim ancak kısmet bugüneymiş. Bir teknik adamın elini son derece rahatlatan bir oyuncu. Birçok mevkide oynuyor ve iyi çalışıyor. Geldiği günden beri antrenman kaçırmadı. Onunla olmaktan çok mutluyuz. Onun oynamak istemediği mevkiler var ama onu orada kısa tutup başka yerlere de çekebiliyoruz zaman zaman" dedi.

Abdullah Avcıdan son dakika transfer açıklaması

İKİ TRANSFER MÜJDESİ

Transfer çalışmalarını da değerlendiren Avcu, "Aramıza sol stoper katılacak. İki oyuncu daha transfer planımız içinde var. Bununla ilgili başkana teşekkür ediyoruz. Çok yoğun çalışıyor. Transferde iyi ve dengeli gittik. Şampiyonluk senesindeki gibi heyecanım çok yüksek. Umarım transferlerde gerçekleştiği zaman bu arayı da kazanmayla devam edersek karşılığını alacağız diye düşünüyoruz."

'SÖRLOTH, CORNELIUS VE ONUACHU...'

Forvet transferine de değinen Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor'un yakın tarihine baktığımızda Sörloth, Cornelius ve Onuachu gibi profiller Trabzonspor ve Türk futboluna etki yaratmıştır. Bizler de bu profiller üzerinden giderek çalışıyoruz. Başkanımız yoğun şekilde çalışıyor. Bu transferler gerçekleşecek ama gerçekleşirken Trabzonspor kulübü menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmesi gerekiyor. O konuda da çalışmalara hassas şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bir şeyi oluştururken bir tarafı yıkmamak önemli."

YORUM YAZ