MENÜ

Trabzonspor'un hedefi Bojan Jokic!

Villarreal’de oynayan Bojan Jokic’i takibe alan bordo-mavililer, ayrıca Atletico Madrid’de şans bulamayan oyuncular için girişimde bulunacak.

Trabzonspor'un hedefi Bojan Jokic!

Trabzonspor, ara transfer politikasını oluşturmaya başladı. Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal, izlemeden sadece menajerlerin önerisi ile oyuncu almama noktasında fikirbirliği sağladı. Söz konusu karar doğrultusunda Usta, bazı yöneticiler ve teknik direktör Ersun Yanal yurt dışına çıkarma yaptı.

Ekibin ilk durağının İspanya olduğu ve burada gündemdeki bazı oyuncuların takip edileceği öğrenildi. Trabzonspor'un Villarreal forması giyen Slovak oyuncu Bojan Jokic'i listesine aldığı belirtiliyor.

Bordo-mavililerin ayrıca Atletico Madrid'in kadrosunda bulunan ancak fazla forma şansı bulamayan oyuncuları kiralamak için İspanyol kulübünün kapısını çalabileceği gelen haberler arasında.

Öte yandan Yanal'ın raporu doğrultusunda Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, G.Birliği'nden İrfan, Osmanlıspor'dan Musa ve Beşiktaş'tan Kerim Frei için girişimler hızlandırılacak.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ