MENÜ

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında sürpriz temas!

Trabzonspor ile Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinin ardından ilk kez futbolcu transferi için birbiriyle iletişim kurdu.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında sürpriz temas!

Bordo-mavili yönetim, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda sarı-lacivertli kulüpten Fernandao ile Aatıf’ı resmen istedi. Ancak Brezilyalı golcüyü astronomik bir rakama Çin’e göndermeyi planlayan yönetim, Faslı oyuncu için de teknik heyetten izin çıkmayınca iki ismi de ezeli rakibine vermedi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinin ardından ilk kez futbolcu transferi için birbiriyle temas kurdu. Bordo-mavili yönetim, Fernandao ve Aatıf’ı ezeli rakibinden resmen istedi. Devre arası kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Karadeniz temsilcisi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın transfer raporu doğrultusunda sarı-lacivertli yönetimle temas kurdu ve bu iki futbolcu için talebini iletti. Ancak bu teklif Fenerbahçe tarafından kabul edilmedi.

Bunun başlıca nedeni ise sarı-lacivertli yönetimin Fernandao’dan ciddi bir bonservis ücreti kazanmak istemesi. Sezon başında Brezilyalı oyuncu için astronomik rakamları gözden çıkaran Çin kulüpleri Brezilyalı yıldızın peşini bir türlü bırakmadı. Sakatlığını atlatan golcü futbolcu artık forma giymeye de başladı. Yönetim de bu fırsatı değerlendirmeyi düşünüyor. Ayrıca Fernandao da kendisi için mali açıdan bir hayli çekici olan Çin macerasına sıcak bakıyor.

UEFA’dan gelen transfer kısıtlaması sebebiyle oyuncu almakta zorlanan yönetim Fernandao’yu satarsa bir taşla iki kuş vuracak. Brezilyalı futbolcudan gelecek gelirle devre arası orta sahaya takviye yapılacak, bütçe rahatlayacak.

AATIF DA OLMADI

Bordo-mavili ekip şimdilik Aaatıf için de istediği sonucu alamadı. Sezon başında Teknik Direktör Advocaat’ın gözüne giremeyen Faslı futbolcu, zamanla kendini buldu ve takıma katkı sağladı. Bu nedenle teknik heyetin bu transfere sıcak bakmadığı belirtildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ