MENÜ

Trabzonspor'da ilk hedef Burak Yılmaz

Bordo-Mavililer, yeni sezonun transferleri için düğmeye bastı. Karadeniz ekibinin listesinde ilk sırada eski yıldızı Burak Yılmaz var. Fırtına, golcü için tüm imkanları seferber edecek

Trabzonspor'da ilk hedef Burak Yılmaz



Trabzonspor, yeni sezon transferleri için şimdiden düğmeye bastı. Bordo-Mavililer’in listesinin zirvesinde çok tanıdık bir isim var: Burak Yılmaz.

Deneyimli golcü için daha önce de nabız yoklayan Karadeniz temsilcisinin işin ekonomik boyutlarını araştırdığı ve yeni sezon için bu transferde kesenin ağzını açacağı öğrenildi. Yakın çevresi aracılığıyla her fırsatta, “Trabzonspor benim kariyerimin en önemli parçası. Tekrar Trabzonspor forması giymek için eğer şartlar oluşursa ben de gerekli fedakarlığı yaparım” mesajlarını yollayan Burak Yılmaz için bizzat Başkan Muharrem Usta’nın devreye gireceği kaydedildi.

UEFA görüşmesi kritik

Gelecek sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro hayali kuran Usta’nın, yeni sponsorluklarla bu transferde fark yaratmayı planladığı da gelen haberler arasında. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal ile yeni sezon planları için geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Başkan Muharrem Usta’nın çok detaylı bir rapor aldığı ve yapılacak transferler konusunda hocasına garanti verdiği dile getirildi. Bütçe çalışmaları ise UEFA ile yapılacak olan son ekonomik zirvenin ardından netlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ