MENÜ

Tosic açıkladı! Transfer olacak mı?

Tosic, Türkiye’de mutlu olduğunu söyledi ve ekledi “Başarılarıma Beşiktaş’ta devam etmek istiyorum. Yönetim aksini istemezse burada kalacağım” dedi ve ekledi: "Domangoj Vida'nın gelişi beni etkilemez, iyi olan formayı giyer"

Tosic açıkladı! Transfer olacak mı?

İngiliz kulüplerinin takibi altında olan Beşiktaş'ın Sırp stoperi Dusko Tosic çok özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon Beşiktaş'ta defansın vazgeçilmezi haline gelen tecrübeli futbolcu, Türkiye'de mutlu olduğunu söyledi. Son iki yıldır bazı teklifler aldığını belirten Tosic, "Beşiktaş'ta hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde iddiamız sürüyor. Burada başarılarıma devam etmek istiyorum. Ancak kulüp beni göndermek isterse o zaman değerlendirilir. Ama beni göndermezlerse bir yere gitmem" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'E GÜVENİYORUM

Dinamo Kiev'den alınan Hırvat stoper Domagoj Vida ile ilgili de konuşan Tosic, "Vida'nın gelmesi benim için bir şey değiştirmez. Transferi rekabeti artırır. İyi olan formayı giyer. Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum. Ben başarılı olmak için her zaman çok çalışıyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Sabah

2018'e böyle girdiler

Haberin Devamı
YORUM YAZ