MENÜ

Tolgay Arslan'dan Leverkusen atağı

Beşiktaş’ta bu sezon fazla forma şansı bulamaması sebebiyle şikayetçi olan Tolgay Arslan, Bayer Leverkusen’le görüşmelere başladı. Ancak Atiba ya da Oğuzhan’ın takımdan ayrılması halinde tecrübeli futbolcunun bu kararını değiştirebileceği bildirildi.

Tolgay Arslan'dan Leverkusen atağı

Geçen yıl Almanya’daki kamp çalışmaları sırasında dizinden sakatlanan ve takımına ancak ikinci yarıda dönebilen Tolgay Arslan, Beşiktaş’ta sadece 6 maçta forma giyebilmişti. Bu durum sebebiyle oldukça mutsuz olan tecrübeli futbolcunun, bu konuda Başkan Fikret Orman’la bir görüşme gerçekleştirdiği, “Yeni sezonda da banko oynamayacaksam bana kolaylık sağlayın” dediği bildirildi. Orman’ın ise 25 yaşındaki futbolcuya, “Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Formayı Şenol hoca hak edene veriyor. Biz böyle bir garanti veremeyiz” sözlerini ilettiği, bu gelişme sonrasında da Tolgay’ın Bayer Leverkusen’le görüşme yaptığı ifade edildi.

Başkan’ın planı belli

Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan önceki sezonun ara transfer döneminde 450 bin Euro’ya transfer edilen Tolgay Arslan konusunda yönetimin ise planı belli... Başkan Fikret Orman’ın, Atiba’nın ya da Oğuzhan’ın takımdan ayrılması durumunda Tolgay’ı Beşiktaş’ta tutacağı, tecrübeli futbolcunun da planının bu doğrultuda olduğu öğrenildi.


İşte biten transferler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ