MENÜ

Tolga Ciğerci'ye tam not!

Orta sahaya çalışkan ve dinamik bir isim isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, 24 yaşındaki gurbetçi oyuncunun izleme komitesinden gelen istatistiklerini görünce transfere hemen onay verdi

Tolga Ciğerci'ye tam not!

Eren Derdiyok ve Lucas Leiva’nın işini bitiren Galatasaray’ın hedefindeki bir diğer isim olan Tolga Ciğerci’nin tercih edilme sebebi ortaya çıktı. Buna göre Teknik Direktör Riekerink çok koşan bir orta saha oyuncusu istediğini yönetime iletti. Hollandalı hoca izleme komitesinden gelen Tolga Ciğerci’nin istatistiklerini görünce de, “Bu futbolcu tam bize göre” diyerek transferine onay verdi.

Hertha Berlin’de forma giyen 24 yaşındaki Türk futbolcunun maçlarda ortalama 13-13.5 km koştuğu ve bu çalışkanlığın Galatasaray’ın en çok ihtiyaç duyduğu unsur olduğu bildirildi. Cim-Bom’da daha dinamik ve tempolu bir orta alan için Tolga Ciğerci’nin transferinin önemine özellikle dikkat çekildi.

İNGİLTERE'DEN DE TEKLİFLER VAR

Riekerink Leiva’yı bu yüzden istemiş, ağır bulduğu Mikel’i veto etmişti. Bu arada Galatasaray’da Tolga Ciğerci için Alman ekibi Hertha Berlin ile pazarlıklar sürüyor. Hertha Berlin’in sözleşmesini uzatmak istediği Tolga Ciğerci’ye İngiltere’den de teklifler olduğu belirtildi. Kulübünün sözleşme uzatma isteğine olumsuz yanıt veren genç oyuncunun Galatasaray’a gelmek istediği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ