Zeynep Sönmez'den Wimbledon'da ana tabloya kalamadı

İlk 100 tenisçi arasına girme yolunda mücadelesini sürdüren Zeynep Sönmez, Wimbledon’da ana tabloya kalamadı. 22 yaşındaki Milli tenisçi, üçüncü ve son eleme turunda Ukraynalı Daria Snigur’a 2-1 yenilerek elendi.

Zeynep Sönmez'den Wimbledon'da ana tabloya kalamadı

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Wimbledon’da ana tabloya kalamadı. Bu sezon aldığı önemli galibiyetlerle ilkleri başaran ve dünya sıralamasında 136. sıraya kadar çıkan 22 yaşındaki Milli tenisçi, Fransa Açık’ın ardından Wimbledon’da da ana tabloya girmeye çok yaklaşmıştı... Milli tenisçi, Wimbledon’da üçüncü ve son eleme turunda dünya 131 numarası Ukraynalı Daria Snigur’la karşılaştı.

Haberin Devamı

4-0 ve 4-1'DEN SETLERİ KAYBETTİK

Rakibi karşısında ilk seti 6-1 kazanan 22 yaşındaki Zeynep, ikinci sette 4-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve seti 7-5 kaybetti. Son set de 4-1 öne geçen Zeynep, rakibinin geri dönüşüne yine engel olamadı ve seti 7-5, 2 saat 5 dakika süren maçı da 2-1 kaybederek elendi. Zeynep Sönmez ilk eleme turunda Japon Hontama’yı 2-0’la, 2. turda da Sloven rakibi Hercog’u 1-0 geriden gelerek 2-1 yenmişti. Zeynep Sönmez geçen hafta, son açıklanan WTA dünya klasmanında 21 basamak yükselerek 136. sıraya yerleşmişti. Öte yandan Wimbledon elemelerinde mücadele eden bir diğer isim İpek Öz’de 2. turda kaybetmişti.

 

Zeynep Sönmezden Wimbledonda ana tabloya kalamadı

YORUM YAZ