Tanrıkulu: 'Taekwondo Kazanacak' sloganı ile yola çıkıyoruz

Olimpiyat madalyalı eski sporcu Bahri Tanrıkulu, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı, "Taekwondo'da yeni bir dönem başlatmak için geliyoruz" dedi.

Tanrıkulu: 'Taekwondo Kazanacak' sloganı ile yola çıkıyoruz

Taekwondo Federasyonu Başkan adayı Bahri Tanrıkulu, bu yarışa 'Taekwondo Kazanacak' sloganıyla çıktığını açıkladı. Tanrıkulu; “Bu yolda, sadece sportif başarıyı değil, hak, adalet, düzen, güven, milli duygular, bayrak, inanç ve kul hakkı gibi önemli değerlere sahip çıkmayı vaat ediyoruz ” dedi.

Haberin Devamı

Olimpiyat madalyalı eski Milli sporcu, "Milli ve manevi değerlerin, camia içinde birleştirici güç olduğunun bilinciyle, bu değerlere sahip çıkarak taekwondo camiasını ileriye taşıyacağız" iddiasını ortaya koydu.

Tanrıkulu, geliştirdiği "Pi Taekwondo" uygulamasıyla, Türkiye'deki taekwondo sorunlarına dijital çözümler sunulacağını ve bu projenin camia tarafından büyük takdirle karşılandığını vurguladı.

Kalıplaşmış ve Yorgun Bir Yönetim ile Yarış
Bahri Tanrıkulu, mevcut başkanın 21 yıllık federasyon liderliği ve kalıplaşmış yorgun bir yönetim yapısına karşı yarışacağını belirtti. Mevcut başkanın kardeşi Ali Şahin'in uzun yıllardır teknik direktör olarak görev yaptığı ve federasyonun kaynakları üzerinde önemli bir kontrol sağladığını vurgulayan Tanrıkulu “Bu yorgun yönetim yapısına karşı camianın tabanından aldığım desteğin sorumluluğunu üstlenerek ve bu güvenle seçim yarışına giriyorum ” dedi.

Haberin Devamı

Birlikte Daha Güçlüyüz
Taekwondo Federasyonu Baºkan Adayı Bahri Tanrıkulu, taekwondo camiasındaki tüm paydaºlarla birlikte çalışarak, Türkiye'yi uluslararası arenada daha da yukarılara taºıyacak projelerle yola çıktığını söyledi. “Birlikte daha güçlüyüz” diyerek tüm camiaya seslenen Tanrıkulu, sporda başarıya ulaşmanın tek yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti.

Bu yolda camiayı, sporcuları ve antrenörleri daha güçlü bir Türkiye Taekwondosu için birlikte hareket etmeye çağırdı.

Tanrıkulu: Taekwondo Kazanacak sloganı ile yola çıkıyoruz

YORUM YAZ