MENÜ

Tek çare kupa!

Antalya yenilgisiyle ağır darbe alan Galatasaray’da camia, Türkiye Kupası yarı finalinde çarşamba günü oynanacak Rizespor maçına kilitlendi. Başkan Özbek özel işlerini bir kenara bırakıp, Florya’da kamp kuracak

Tek çare kupa!

Geçen sezonu 3 kupayla kapatan bu sezon ise adeta yokları oynayan Galatasaray’da artık tek gerçekçi hedef, Türkiye Kupası...

Ligdeki 4.’lük amacından Antalyaspor’a deplasmanda 4-2 yenilerek bir adım daha uzaklaşan Sarı-Kırmızılılar, tüm konsantrasyonunu şu an itibariyle çarşamba günü Çaykur Rizespor’la deplasmanda oynanacak kupa yarı finaline çevirdi. Motivasyonun kaybolduğu, her hafta daha da kötüye giden, son olarak taraftarlarının da tepkisini fazlasıyla hissetmeye başlayan Cim Bom, Rizespor engelini aşıp, finale yürümek istiyor.

Sadece takımla ilgilenecek

Kulüpte herkesin kaderinin de bu maçta belirleneceği konuşuluyor. Çarşamba gününe kadar Başkan Dursun Özbek’in özel işlerini bir kenara bırakıp, sadece takımla ilgileneceği, oyuncuları ve teknik ekibi motive etmeye çalışacağı belirtildi. Florya’da adeta kamp kuracak olan Özbek’in, teknik direktör Jan Olde Riekerink’ten de son durum hakkında detaylı bir rapor isteyeceği bildirildi.

Onlar da oynamak istiyor
Antalya maçında sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen kaptan Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Chedjou ve Denayer’in de, Rize sınavına kadar yetiştirilmeleri için seferberlik ilan edildi. Bu 4 isim de oynamak konusunda son derece istekliler. Darbeye bağlı sakatlığı bulunan Selçuk, adalesinde problem olan Sneijder, Chedjou ile Denayer için sağlık ekibinin yoğun bir çaba harcadıkları öğrenildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ