MENÜ

"Takımdaki günleri sayılı"

Martin Skrtel'in menajeri, Slovak futbolcunun Türk takımlarıyla görüşmelere başlaması üzerine 'Liverpool'daki günlerinin sayılı olabileceğini' ima etti.

"Takımdaki günleri sayılı"

Liverpool, gözden çıkardığı oyuncusu Martin Skertel'i 2008 yılında Zenit'ten 8.5 milyon euroya satın almış ve Slovakyalı oyuncu çok geçmeden Merseyside ekibinin gözdelerinden biri olmuştu.

Ekim ayından beri Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool'da uzun süredir forma şansı bulamayan, ancak takımdaki as oyuncuların UEFA Avrupa Ligi için dinlendirildiği dönemde ilk onbirde kendine yer bulabilen Skrtel, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş istemişti

İngiliz basını, 31 yaşındaki stoperin takım arkadaşlarına transfer döneminde ayrılacağını açıkladığını iddia etti. Oyuncunun Türkiye temsilcisi Mithat Halis de Skertel'in diğer kulüplerden teklif aldığını doğruladı.

Halis: "Skrtel Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor ancak buradaki (İngiltere) tekliflere de açık. Geçen sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş Skertel ile ilgilenmiş ve teklif yapmıştı. Geçen 5 sezon boyunca Türkiye'den teklif aldık ve şimdi bunun gerçekleşmesine çok az kalmış olabilir" ifadelerini kullandı.

Kadroyu yenileyecek

UEFA Avrupa Liginde finale kadar yükselen ancak kupayı Sevilla'ya kaptıran Kırmızılar'da teknik direktör Jürgen Klopp, kadroda türlü değişikliklere gidecek. Martin Skertel gibi birçok ismin Anfield'dan ayrılması beklenirken, Leicester City'nin genç sol beki Ben Chilwell ve Bayern Münih'li Mario Götze'nin, Alman teknik adamın transfer listesinde bulunduğu belirtildi.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ