MENÜ

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 Berna

Survivor eleme gecesi heyecanı... ve Berna Keklikler Survivor adasına veda eden isim oldu. Peki Survivor Berna Keklikler kimdir? İşte detaylar...

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 Berna

Survivor Eleme gecesinde Berna Keklikler 15 Haziran akşamı elemesine katıldı. Yapılan halk oylaması sonrası Berna Keklikler adaya veda eden isim oldu. Survivor 2017'ye TV8'de yayınlanan Göz6 programından katılan yarışmacılardan. Berna Keklikler gönüllüler takımında ter dökerken, eleme adayları arasına girdi. Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, fitness ve yüzme sporları sayesinde yarışmalarda başarılı olabilmeyi başardı. Ekonomi eğitimi gören Survivor Berna, katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany’yi kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. TV8'deki Göz6 programında kızlar takımı şampiyonu olan Berna Keklikler, Survivor 2017 yarışmacılarından biri olmayı başardı.

Survivor Berna Keklikler kimdir?


Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da üç kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.
2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?

Survivor Berna Keklikler kimdir Survivor 2017 Berna


Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Keklikler, yarışmaya katılmadan önce doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söyledi.

Berna'nın Survivor öncesi son paylaşımı ise şöyleydi: "Gidiyorum, hedeflerime doğru! Hayalimi gerçekleştirdiniz bunu asla unutmicağım! Ailemden uzakta ama bir o kadar yakın, sevenlerim için destekleyenlerim ve kendim için bambaşka bir savaşa gidiyorum! Hazırım mücadeleye sonuna kadar hazırım! Sizleri seviyorum çooook seviyorum bunu unutmayın! İyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki benimlesiniz, Berna Keklikler sevenleri ile Berna Keklikler! Bu daima böyle olucak! Havaalanına gidiyorum yazıcak çok şeyim var ama tahta yetmiyoooorr. özlicem çok! Sıra Survivor'da! Beni unutmayın, yüreğim sizinle her zaman! YAPAMAZ DEDİLER,ŞAMPİYON OLDUM, SURVİVOR ŞİMDİ SIRA SENDE"

Survivor Berna Keklikler kimdir Survivor 2017 Berna



Haberin Devamı
YORUM YAZ