MENÜ

SÜRPRİZ! Tayfun Korkut....

Thomas Schaaf ile yolları ayıran Eintracht Frakfurt'un yeni hoca adayları arasında Tayfun Korkut da yer aldı. Korkut; Jens Keller, Armin Veh, Dirk Schuster, Andre Breitenreiter ve Alex Schur'la birlikte koltuğun en önemli adayları arasında gösterildi.

SÜRPRİZ! Tayfun Korkut....

Bundesliga’yı 9’uncu bitirip Avrupa Kupaları’na katılamayan ve teknik direktör Thomas Schaaf ile yollarını ayıran Eintracht Frankfurt'ta yeni hoca adayları belli oldu. Bild Gazetesi’ne göre yeni teknik direktör 8 Haziran’a kadar belli olacak ve adaylar arasında Tayfun Korkut da bulunuyor. Sportif direktör Bruno Hübner’in yönetim kurulu başkanı Herribert Bruchhagen ile yaptığı toplantıda Andre Breitenreiter ve Dirk Schuster isimleri de gündeme geldi.

Almanya'nın en çok satan gazetelerinden Bild de, internet sitesinde, "Eintracht Frankfurt'un yeni teknik direktörü kim olmalı?" anketi düzenledi. Ankette en çok oyu Jens Keller alırken, daha sonraki sıralama Armin Veh, Andre Breitenreiter, Alex Schur, Tayfun Korkut ve Dirk Schuster şeklinde gerçekleşti.

(Ntv Spor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ