MENÜ

Suat Kaya, Suudi Arabistan yolcusu

Teknik direktör Suat Kaya, Suudi Arabistan'da takım çalıştırmaya hazırlanıyor.

Suat Kaya, Suudi Arabistan yolcusu

Son olarak 2. Lig Kırmızı Grup takımı Göztepe'yi çalıştıran Suat Kaya, teknik adamlık kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Şimdiye dek hep Türk ekiplerinde görev yapan efsane futbol adamı, Suudi Arabistan'da bir takımın başına geçmeye hazırlanıyor.

Suudi Arabistan Ligi
'nde mücadele eden Al Shabab FC'nin, Kaya'nın peşinde. Kulüp CEO'su Kaher Tahat, 47 yaşındaki teknik adama teklifi iletti. Bu öneriye sıcak bakan Suat Kaya, önümüzdeki günlerde resmi bir görüşme yapmak üzere bu ülkeye gidecek. Al Shabab FC'nin sahibi olan şeyhin, Al Nasr Riyadh, Al Ahli SC, Al Hilal ve Al Ittihad FC kulüplerine de sahip olduğunu vurgulanıyor.

Teknik direktörlük kariyerinde Göztepe'nin yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor ve Tokatspor'u da çalıştıran Suat Kaya, Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alıyor.

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da sekiz Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Kaya, ayrıca Sarı-Kırmızılı formayla UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşadı. Suat, bir dönem Konyaspor'da da top koşturdu.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ