MENÜ

‘Sosa'nın gitme şansı yok!'

Yönetici Deniz Atalay, takımdan ayrılması gündeme gelen Arjantinli futbolcu için “Sosa’nın 2 sene daha sözleşmesi var, ’Ben memnun kalmadım gidiyorum’ deme şansı yok” dedi.

‘Sosa'nın gitme şansı yok!'

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın yalnızca kendi isteğiyle takımdan ayrılamayacağını belirtti. Atalay, dün bir ajansa yaptığı açıklamada, Sosa’nın şu anda antrenmanlara çıktığını vurgulayarak, “Profesyonel futbolcuya kulüp olarak gerekli koşulları sağlıyorsak, yükümlülüklerimiz varsa, onların da yükümlülüğü budur. Sosa şu anda Beşiktaş’ın kontratlı futbolcusu ve antrenmanlarına çıkacak” dedi.

Sosa’nın sözleşmesinin devam ettiğini aktaran ve Milan iddialarını değerlendiren Deniz Atalay, “Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Şu an konuşmak doğru değil. Sosa’nın 2 sene daha sözleşmesi var, ’Ben memnun kalmadım gidiyorum’ deme şansı yok. Bizim memnun olmadığımız oyunculara, ’seninle çalışmayacağız’ dediğimiz zaman, ’sözleşmemin koşullarını yerine getirin’ diyor. Aynı şey futbolcu için de gerekli, ’ben gidiyorum’ deyince kimse gidemez” diye konuştu.

‘Önemli olan doğru transfer’

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Atalay, “Sezon bittikten sonra ’2-3 transfer yapacağız’ dedik. 2-3 sezon önce Sosa’yı ligin ilk hafta maçı başlayacakken transfer etmiştik. Önemli olan doğru transferi yapmaktır. İhtiyacımız olan yerlere transferler yapılacak” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ