MENÜ

Son dakika Trezeguet'nin yeni takımı belli oldu

Kasımpaşa forması giyen ve Galatasaray'ın uzün süredir transfer gündeminde olan Trezeguet Slavia Prag ile anlaştı. Mısırlı futbolcu bugün sağlık kontrolü için Çekya'ya gitti.

Son dakika Trezeguet'nin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için uğraş verdiği Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet'den kötü haber geldi. Trezeguet, Çekya ekibi Slavia Prag ile anlaştı.

Mısırlı futbolcu Kasımpaşa kampından ayrıldı ve sağlık kontrolünden geçmek için Çekya'ya gitti. Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla muhteşem bir sezon geçiren 33 maçta 16 gol ve 6 asistlik bir performans gösteren 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 5.7 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bununuyordu.

Kasımpaşa Trezeguet'yi Belçika ekibi Anderlecht'ten 2 milyon Euro opsiyon ile kiralamış daha sonra bonservisini almıştı.

Dünyada biten transferler - 2018

Kasımpaşa’da forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet, Çekya Ligi’nde mücadele eden Slavia Prag ile anlaşmaya vardı. Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin transfer ile ilgili, "Slavia Prag 5 Milyon yatırırsa transfer gerçekleşir" dedi.

Kasımpaşa’da forma giyen başarılı futbolcu Trezeguet, Çekya yolcusu. İsmi Galatasaray ile sık sık anılan Mısırlı futbolcu, Çekya Ligi ekiplerinden Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçti. Kasımpaşa Sportif Direktörü Bekir Nursal Bilgin, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine Trezeguet'in transferdeki son durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Trezeguet, Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçmeye gitti. Kulüp uçak biletini dahi aldı ve bu sabah yapılan antrenmana katılmadı. Bizden izin alarak sabah 7’de yola çıktı. Slavia Prag da 5 Milyon Euro’yu yatıracağını söyledi. Eğer Slavia Prag 5 Milyon Euro’yu yatırırsa transfer gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ