MENÜ

SON DAKİKA! PFDK Hasan Ali'ye faturayı kesti...

Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın cezası belli oldu.

SON DAKİKA! PFDK Hasan Ali'ye faturayı kesti...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olan ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, kırmızı kart görmüştü. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Hasan Ali Kaldırım'ın cezasını açıkladı.

PFDK, Sarı Lacivertli takımın sol bek oyuncusu Hasan Ali'yi rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 müsabakadan men etti. Sarı Lacivertli kulübün, Tahkim Kurulu'na Hasan Ali'nin aldığı ceza için itirazda bulunması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım şoku!

TFF'den yapılan PFDK kararları açıklamasında şöyle denildi:


Gaziantepspor - Fenerbahçe müsabakada Fenerbahçe A.Ş. sporcusu Hasan Ali Kaldırım'ın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Hasan Ali Kaldırım cezanın onaylanması durumunda hangi maçları kaçıracak?

Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 2 maç ceza alan Hasan Ali Kaldırım, Süper Lig'de 13 Aralık Pazar günü Fenerbahçe - Başakşehir ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 Aralık'ta deplasmanda oynanacak Tuzlaspor maçlarını kaçıracak.

FENERBAHÇE'YE TRİBÜN CEZASI

Ayrıca, Gaziantepspor deplasmanında Fenerbahçeli taraftarların kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle bir sonraki deplasman maçlarına girişlerinin yasaklanmasına da karar verildi. PFDK, " FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 06.12.2015 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine karar verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ