MENÜ

Son dakika! Nepal'in başkenti Katmandu'da yolcu uçağı düştü

Nepal’in başkenti Katmandu’da bir Bangladeş havayolu şirketine ait yolcu uçağının, kentteki Tribhuvan Uluslararası Havalimanı'na iniş sırasında düştüğü bildirildi. İlk yapılan açıklamalara göre, US-Bangla Havayolları'na ait olan ve içinde 67 kişi bulunan uçaktan 17 kişi sağ kurtarıldı ancak çok sayıda can kaybı olmasından endişe edildiği bildirildi.

Son dakika! Nepal'in başkenti Katmandu'da yolcu uçağı düştü

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jetin İran'da düşmesi sonucu 3'ü mürettebat 11 kadının hayatını kaybettiği facianın ardından bir uçak kazası da Nepal'de yaşandı.

İNİŞ SIRASINDA FACİA

Nepal’in başkenti Katmandu’da, içinde 67 kişi bulunan US-Bangla Havayolları'na ait yolcu uçağı, kentteki Tribhuvan Uluslararası Havalimanı'na iniş sırasında düştü.

İNİŞ SIRASINDA ALEV ALMIŞ

Bangladeş'in başkenti Dakka'dan kalkan uçağın Katmandu'ya iniş sırasında alev aldığı ve pistte kayarak, pistin yanındaki arazide parçalanarak durduğu belirtildi.

KURTARILANLAR VAR AMA CAN KAYBINDAN KORKULUYOR

İlk yapılan açıklamalara göre, alevler arasında kalan uçaktan 17 kişi kurtarıldı ancak geri kalan 50 kişinin durumu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Yetkililer çok sayıda can kaybından endişe edildiği belirtiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ