MENÜ

Son dakika! Jose Sosa Milan'la anlaştı

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... İtalyan devi Milan'la görüşme halinde olan Kara Kartal'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın, Çizme ekibi ile anlaştığı ancak transferin Beşiktaş'a takıldığı iddia edildi.

Son dakika! Jose Sosa Milan'la anlaştı

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta, yıldız futbolcuların talipleri de gün geçtikçe artıyor. Gökhan Töre'yi 13 milyon Euro satış opsiyonuyla West Ham United'a kiralayan siyah beyazlılarda Jose Sosa'nın da takımdan ayrılması gündeme geldi. Arjantinli futbolcunun talibi ise İtalyan devi Milan...

Sosa Milan'la anlaştı

Dün akşam saatlerinde ortaya çıkan bu haberin ardından, saatler ilerledikçe transferin detayları da netleşmeye başladı. İtalyan basınında yer alan son haberlere göre Milan, Sosa'yla yaptığı görüşmeler sonucunda oyuncuyla her konuda anlaştı. Ancak Beşiktaş cephesi ise henüz transfere onay vermiş değil.

Fikret Orman'dan olay yaratacak açıklamalar!

Beşiktaş 8 milyon Euro istiyor

Siyah Beyazlılar'ın Arjantinli yıldız için 8 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Milan'ın ise 4 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Haberde, Milan'ın bu transferi ucuz bir şekilde kapatmayı düşündüğünün, Beşiktaş'ın fiyatta indirime gitmemesi halinde ise transferin suya düşeceğinin altı çizildi.

Christoph Daum'un yıllık ücreti belli oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ