MENÜ

Son dakika - Bafetimbi Gomis'ten açıklama!

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'ten sakatlık açıklaması geldi. Yıldız isim Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu an oynayamamasının tek sebebinin sakatlığı olduğunu söyledi.

Son dakika -  Bafetimbi Gomis'ten açıklama!

Bafetimbi Gomis sakat olduğunu ve sahada oynayamamasının tek sebebinini bu olduğunu belirttiği bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından son günlerdeki tartışmaları değerlendiren Gomis şunları söyledi:

Bazı insanlardan duyduğum haberlere gerçekten üzülüyorum. Ödeme problemi yüzünden oynamayı reddedecek karakterde bir futbolcu değilim. Ben profesyonelim ve bu zamana kadar kimse bunun aksini söyleyemedi. Bu konu hakkında başından beri konuşmamayı tercih ettim ama kariyerimde hiç olmadığım kadar bir takımı ve bir ülkeyi keşfetme şansı veren kulübüme ve taraftara saygımdan dolayı şimdi konuşmayı uygun buluyorum.

Şu an bir sakatlığım var ve oynayamadığım için, takım arkadaşlarıma katkı veremediğim için en çok üzülen benim. Hepimizin amacı aynı: şampiyon olmak. Lütfen konsantre olalım ve birbirimize yakın kalalım. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemeyen kötü insanların söylediklerini dinlemeyin. Sevgili taraftarlar birbirimize güvenelim.

Gomis'ten 1 milyon euroluk rest!


Albayrak haberi doğruladı, Gomis 'Yalan' dedi!

Sabah saatlerinde ise yönetici Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına yaptığı açıklamada Gomis haberini yalanlamamış, hatta "Haberi sızdıranları bulacağız ve onları kulüpten sileceğiz. GS TV'de kim olduklarını açıklayacağız" demişti. Bafetimbi Gomis'in ise Albayrak'ın tersine haberi yalanlaması tamamen kafaları karıştırdı.

Juskevicius ve Caner Topaloğlu Galatasaray Odeabank'ta!

Haberin Devamı
YORUM YAZ