MENÜ

Sneijder hakkında flaş iddia!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürüldü.

Sneijder hakkında flaş iddia!

Galatasaray'ın derbide Beşiktaş'a 2-1 kaybetmesinin ardından sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

Lig Radyo'da Mehmet Ayan'ın sorularını cevaplandıran Millet Gazetesi Spor Müdürü Gökmen Özdemir, "Wesley Sneijder, devre arasında takımdan ayrılmak istiyor... Yaşanan tabloya bakın; Neden bu takımda kalsın ki?" sözlerini kullandı.

Özdemir ayrıca, "Beşiktaş maçı ve Florya'da yaşananlardan sonra Galatasaray yönetimi için kum saati çalışmaya başladı. Akhisar maçında hangi yönetici gidebilir maça? Gitseler de locaya saklanırlar." dedi.


SON DAKİKA| 2 hafta yok


Galatasaray'ın son yıllarda elde ettiği başarılarda önemli bir rol üstlenen Hollandalı orta saha oyuncusu 2012-2013 sezonunun devre arasında İtalyan ekibi İnter'den transfer edilmişti.

Başarılı oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan kontratı geçtiğimiz aylarda 2018 yılına kadar uzatılmıştı. Son dönemde performansıyla beklentilerin altında kalan tecrübeli yıldız Beşiktaş derbisinde takımını öne geçiren golü kaydetmiş olsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Şampiyonlar Ligi'ndeki elenişinde başarılı oyuncunun alacağı kararda etkili olması bekleniyor. Bu da Ocak ayının daha hareketli geçeceğine işaret.

Haberin Devamı
YORUM YAZ