ÖZEL | Sivasspor’da kamptan ayrılan Rey Manaj'ın durumu belli oldu!

Adı birçok takımla anılan Sivasspor’un golcüsü Rey Manaj, yeni sezon için Erzurum'da yapılan kamptan ayıldı. Başka bir kulüple anlaştığı iddia edilen Rey Manaj'ın son durumu belli oldu.

ÖZEL | Sivasspor’da kamptan ayrılan Rey Manaj'ın durumu belli oldu!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap Erzurum kampında çalışmalarını sürdüren Sivasspor’da golcü futbolcu Rey Manaj kamptan ayrıldı. 

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

27 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Sivasspor'da 36 maça çıktı. Arnavut golcü bu müsabakalarda 22 gol attı ve 3 asist üretti. Rey Manaj'ın Sivasspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Arnavut santrforun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro.

ÖZEL | Sivasspor’da kamptan ayrılan Rey Manajın durumu belli oldu

COŞKUYLA KARŞILANMIŞTI

Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj, geçtiğimiz günlerde tatilinin sona ermesinin ardından Sivas'a geri dönmüştü. Sivas'a gelen Rey Manaj'ı taraftarlar havaalanında karşılamıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, havaalanında tecrübeli forvete meşaleli bir karşılama düzenlemişti.

KAMPTAN AYRILDI

Manaj da sosyal medya hesabından havalimanında valiz fotoğrafı çekerek paylaşımda bulundu.

İZİN ALDIĞI ÖĞRENİLDİ

Haberin Devamı

Fanatik'in edindiği bilgiye göre; Sivasspor’da kamptan ayrılan Rey Manaj, kulüpten izin aldı. Arnavut oyuncu, bir süre sonra takıma geri katılacak.

ÖZEL | Sivasspor’da kamptan ayrılan Rey Manajın durumu belli oldu

 

YORUM YAZ