5 gollü maçta kazanan Yiğido! (Sivasspor 3-2 Hatayspor)

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor, evinde Hatayspor'u 3-2 mağlup etti. Yiğidolar bu sonuçla puanını 11'e yükseltirken küme düşme potasında bulunan Hatayspor ise 3 puanda kaldı. İşte karşılaşmanın detayları...

5 gollü maçta kazanan Yiğido! (Sivasspor 3-2 Hatayspor)

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor, Hatayspor'u konuk etti. Üç maçtır kazanamayan Yiğidolar, galibiyet hasretine son vermek istiyordu ve bunu 3 golle başardı. Ligde bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan Hatayspor ise taraftarını yine üzdü ve Sivas'tan puansız ayrıldı.

Haberin Devamı
Bülent Uygun'dan taraftarlara teşekkür

GOL DÜELLOSUNU MANAJ BAŞLATTI

Sivas'ta oynanan karşılaşmada ilk gol ev sahibi takımdan geldi. Rey Manaj, 43. dakikada ağları sarsarak Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.  İlk yarı bitmek üzereyken 45+2'de Rivas, Hatayspor'u beraberliğe taşıyan golü kaydetti. Sivas'ta ilk yarı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

5 gollü maçta kazanan Yiğido (Sivasspor 3-2 Hatayspor)

HATAYSPOR ÖNE GEÇTİ AMA...

İkinci yarıda da tempo düşmedi ve Hatayspor, 61'de stoper oyuncusu Calvo ile deplasmanda 2-1 öne geçti. 73'te yine sahneye çıkan Manaj, bu kez penaltıdan topu ağlara gönderdi ve skor 2-2 oldu. 79'da son sözü Camara söyledi ve Sivasspor, maçı 3-2 kazanmayı başardı. Yiğidolar bu sonuçla puanını 11'e yükseltirken küme düşme potasında bulunan Hatayspor ise 3 puanda kaldı.

CELTA VIGO MAÇININ ARDINDAN KENARA ÇEKTİ

SİVASSPOR - HATAYSPOR MAÇININ 11'LERİ

Haberin Devamı

Sivasspor: Nikolic, Paluli, Sonko, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, Moutoussamy, Pritchard, Garry Rodrigues, Koita, Rey Manaj.

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali, Görkem, Lamine, Pedro, Funsho, Rivas, Aboubakar.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı ve maç başladı!

43' GOL | Manaj attı, Sivasspor öne geçti... Sol kanattan kullanılan kornerden gelen topa ceza sahasında kafayı vuran Manaj, topu ağlara gönderdi: 1-0.

45+2 GOL | Rivas attı, Hatayspor beraberliği yakaladı... Ceza sahasında topla buluşan Rivas sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

DEVRE | Sivas'ta ilk yarı 1-1 sona erdi.

46' İKİNCİ YARI BAŞLADI | Sivas'ta ikinci yarının ilk düdük sesi geldi.

61' GOL | Calvo attı, Hatayspor deplasmanda öne geçti... Konuk ekip, Kanadalı stoper Calvo'nun golüyle zorlu deplasmanda öne geçmeyi başardı: 1-2.

73' GOL | Rey Manaj attı, Sivasspor yeniden beraberliği yakaladı... Kazanılan penaltıda topun başına geçen Manaj hata yapmadı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-2.

79' GOL | Camara attı, Sivasspor öne geçti... Sağ kanattan kullanılan kornerden gelen ortaya ön direkte kafayı vuran Camara, topu ağlarla buluşturdu: 3-2.

90+7' MAÇ BİTTİ | Son düdük çaldı ve karşılaşma 3-2 sona erdi.

5 gollü maçta kazanan Yiğido (Sivasspor 3-2 Hatayspor)

 

YORUM YAZ