MENÜ

Sivasspor-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu, Süper Kupa'nın son sahibi Galatasaray, ligdeki ilk sınavına bugün Sivasspor deplasmanında çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte yeni sözleşme imzalayan Melo'nun yanı sıra sakatlığı süren Semih, Hamit, Sinan Gümüş, kaleci Eray ve kart cezalısı Emre Çolak kadroda yok.

Sivasspor-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ve Galatasaray için sahaya inme vakti... Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hem lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğuna ulaşan Sarı-Kırmızılılar, son olarak Bursaspor karşısında Süper Kupa’yı kazanmıştı. Aslan bu moralle birlikte ligdeki ilk sınavına bugün çıkıyor.

Galatasaray’ın rakibi, Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Medicana Sivasspor. Saat 22.00’de başlayacak mücadeleyi, Barış Şimşek yönetecek. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray’da eksik oyuncular var. Yeni sözleşme imzalanan Felipe Melo, Sivas’a götürülmedi. Brezilyalı futbolcunun 18 Ağustos’taki Real Madrid maçında kadroya alınıp alınmayacağı da belli değil. Ancak Melo’nun, haftaya Osmanlıspor karşısında formayı geri alması bekleniyor.

Bursa maçının 11’i

Melo’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Semih Kaya, Sinan Gümüş ve genç kaleci Eray İşcan da Sivas’a götürülmedi. Ayrıca Bursaspor maçında rakibinin bacağına arkadan bastığı için kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Emre Çolak, kadroda yer almıyor. Cim Bom’un, Sivas karşısına Bursa maçının 11’iyle çıkması bekleniyor. Burak ileri uçta, Podolski solda, Yasin sağda, Sneijder forvet arkasında oynayacak. Orta sahanın merkezi Selçuk ve Bilal’e emanet. Sağ bekte Sabri, sol bekte Telles, stoperde Chedjou ile Hakan Balta yer alırken, kalede Muslera görev yapacak.

Gözler bu ikilide

Ayrıca yeni transferlerden Lionel Carole ve Jose Rodriguez de, Hamza hoca tarafından kafileye dahil edildi. Daha önceki Bursa maçına götürülmeyen bu iki futbolcunun, ikinci yarıda bile olsa şans bulmaları gündemde. Her iki oyuncunun da nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu. Bir diğer yeni transfer Paul Jem Karacan da, maçın ikinci yarısında Hamza hocadan şans bekleyecek.

Muhtemel 11'ler;

SİVASSPOR:Setkus, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Fatih, Burhan, Hakan, Adem, Abalo, Aatıf, Batuhan
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak
HAKEM: Barış Şimşek
STAD:Sivas 4 Eylül
YAYIN: Lig TV
SAAT:22.00

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ