MENÜ

Sinan Gümüş EURO 2016'ya

Aslan’ın 22 yaşındaki forveti Sinan Gümüş, Kayserispor maçında attığı 3 gol ve ortaya koyduğu etkili futbolla büyük beğeni topladı.

Sinan Gümüş EURO 2016'ya

Ligin ikinci yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle istikrarlı bir şekilde kendini gösteremeyen genç futbolcu, forma bulduğu her maçta parlak bir görüntü sergiledi. Onun bu performansı nedeniyle sosyal medyada adeta bir kampanya başladı. Futbolseverler, Sinan Gümüş’ün A Milli Takım kadrosuyla EURO 2016’ya gitmesini istiyor. Bu konuyla ilgili olarak Fatih Terim’e büyük baskı var.

Yazarlar ne dedi?

Oğuz Dizer (Fanatik)

Sinan Gümüş bambaşka bir renk elbette, sim gibi parlak maşallah. 6-0 olduğunda hat-trick brövesini de kazandı.

Hakan Can (Fanatik)

Bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla o iyi bir profesyonel. Her şeyi samimi. Basit ve faydalı oynuyor. Taraftarlar da, önemli rakam kazanan ağabeyleri, ‘tafra’ ve ‘kulis’ yaparken, yalnızca işini güzel yapmaya konsantre olan Sinan gol attığında, bizzat kendisi atmış gibi seviniyor. Takım ve kulüp için büyük kazanç.

Hakan Ünsal (Hürriyet)

Sinan gibi oynamaya aç, hücum kalitesi iyi, oyunu öne çabuk oynayan ve goller atan bir isme çok ihtiyaç duydu Galatasaray. Şu bir gerçek ki, Sinan oynamış olsaydı Galatasaray bu denli zaafiyet yaşamazdı. Genç olmasına rağmen tecrübeli, kenar oyuncusu ama golcü, süratli fakat dengeli, kuvvetli olduğu kadar akıllı bir oyuncu Sinan. Fatih hoca, bu denli farklı özellikleri olan bir oyuncudan yararlanır.

Osman Şenher (Milliyet)

Kayseri maçının bir tek kârı oldu, o da Sinan Gümüş. Çocuk koşuyor, pas veriyor, iyi şut çekiyor, gol atıyor. 6 gol değil ama Sinan’ın performansı ve attığı 3 gol mest etti.



Haberin Devamı
YORUM YAZ