MENÜ

Şimdi gözler Lens'te

Önce Salih sonra Alper’i forvet arkasında deneyen ve beklediği verimi alamayan Advocaat bu kez Lens’i hazırlıyor. Hollandalı futbolcuyu çok iyi tanıyan ve Fenerbahçe’ye getiren tecrübeli hoca, yıldız ismi 10 numara olarak oynatmayı planlıyor.

Şimdi gözler Lens'te

Süper Lig’de geride kalan 3 haftalık periyotta en büyük sıkıntısı yaratıcı oyuncu eksikliği olarak dikkat çeken Fenerbahçe’de bu soruna çare aranıyor. Teknik direktör Dick Advocaat önce Salih Uçan’ı burada kullanırken, genç futbolcunun fizik durumunu yetersiz buldu.

Sonrasında Alper Potuk’u kanattan ortaya çeken Hollandalı çalıştırıcı, bu oyuncusundan da istediği verimi alamadı. Tecrübeli çalıştırıcı son çare olarak Jeremain Lens’e yöneldi. Vatandaşını yakından tanıyan ve daha önce defalarca birlikte çalışan Advocaat, transferin son günlerinde Lens’i Fenerbahçe’ye getirmişti.

Advocaat, orijinal mevkisi kanat olan Lens’i bu kez 10 numara bölgesinde deniyor. Antrenmanlarda yıldız ismi Sow’un arkasında oynatan Hollandalı çalıştırıcı, Kasımpaşa maçında sürpriz yapmaya hazırlanıyor.


Van Persie neden hazır değil! İşte yaşadığı sorun...


Daha önce de oynattı

Aslında bu ilk değil. Çünkü Dick Advocaat daha önce AZ Alkmaar ve PSV’de de Lens ile çalışmış, oyuncusunun zaman zaman forvet arkasında kullanmıştı. Lens’i 10 numara olarak bu hafta sahaya sürmeyi düşünen Advocaat, kanatlarda ise Volkan Şen ve Alper’i görevlendirmeyi planlıyor. Orta saha ikilisi ise büyük ihtimalle Mehmet Topal-Ozan şeklinde oluşacak.

Yusuf Dursun


Arda Turan'ın Fatih Terim'le ilgili 7 sözü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ