MENÜ
Sponsorlu

SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR

Yılın son derbisi olan Galatasaray Beşiktaş maçına, Shell Helix ve Fanatik yazarları ile birlikte gidiyoruz.

SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR

4 MAYIS 2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN YARIŞMANIN KAZANANLARI

KAZANANLAR
1- Ahmet Özmen / ANKARA
2- Uğur İncepehlivan / İSTANBUL
3- Özkan Akdemir / İSTANBUL
4- Fatma Demirgen / SAKARYA
5- Onar Karakoyunlu / İSTANBUL
6- Kaan Başyurt / İSTANBUL

3 MAYIS 2016 SALI GÜNÜ YAPILAN YARIŞMANIN KAZANANLARI

KAZANANLAR
1- Onur Yağmurca / KOCAELİ
2- Umut Baysal / İSTANBUL
3- Semih Daştan / ANKARA
4- Aziz Akay / İSTANBUL
5- Tarık Demirgen / SAKARYA



11 taraftar derbi keyfini mükemmel bir şekilde yaşayacak.

Peki nasıl?

03/05/2016 ve 04/05/2016 tarihlerinde saat 16:00’da size birer soru soracağız. Size vereceğimiz SMS numarasına (03.05.2016 Salı günü fanatik.com.tr ve fanatik.com.tr sosyal medya hesaplarından duyurulacak) en hızlı cevap gönderen 11 okurumuzu Galatasaray-Beşiktaş derbisine götürüyoruz.

Sürprizlerimiz bununla da bitmiyor. Derbiye Fanatik yazarları ile birlikte gideceğiz. Maç öncesi sizin için özel olarak hazırlanan tekneyle Rumeli Hisarı’ndan restoranımıza gideceğiz. Hep birlikte keyifli bir öğle yemeği yiyeceğiz. Sonrasında yine sizin için özel hazırmanmış araçlarımızla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya doğru derbi yolculuğuna başlayacağız.

Derbi sonrası sizleri neler bekliyor?
Fanatik yazarları ile birlikte derbiyi izledik. Yazarlarımız derbi ile ilgili yorumlarını yazarken, sizlerin de yorumlarını alacağız. 10 Mayıs günü piyasaya çıkacak olan Fanatik Gazetesi’nde ve fanatik.com.tr’de, "Shell Helix ile Derbi Özel" sayfasında yorumlarınıza yer vereceğiz.


SHELL HELIX YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

Kampanya, 03.05.2016 tarihinde ve 04.05.2016 tarihinde 2 ayrı gün 2 ayrı yarışma olarak Doğan Gazetecilik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya tarihlerinde, Türkiye genelinde www.fanatik.com.tr (ücretsiz) adresine giriş yapan ve SMS yoluyla, sırasıyla SHELL HELIX sorusunun cevabı, ad-soyad,adres bilgilerini birer boşlukla girip, en hızlı şekilde cevap veren ilk 5 kişi ile ikinci gün aynı şekilde cevap veren ilk 6 kişi yarışmayı kazanmış olacaktır.

Örnek Cevap:
C)102 BATUKAN EKİN YILDIZ MAH. EVREN CAD. PELİN SOK. ÖZDEN APT. NO:1 D:1 ŞİŞLİ/İSTANBUL


Kazananlar 03.05.2016 Salı günü TSİ 17:00’de ve 04 Mayıs 2016 TSİ 17:00’de www.fanatik.com.tr’de ilan edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. www.fanatik.com.tr internet sitesine giriş yaparak kampanyaya katılım ücretsizdir. Kampanya katılımında mükerrer katılımlar elenecektir. 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.

BİLET KAZANIMI SONUNDA, BİLETLER KAZANAN OKURUN PASSOLİG KARTINA YÜKLENECEĞİ İÇİN, KAZANANIN ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA'YA GİRİŞ YAPABİLECEK "GS PASSOLİG" KARTI OLMAK ZORUNDADIR.

Derbi bileti kazanan okurların İstanbul dışında ikamet ediyor olmaları durumunda ulaşım ve konaklama bedelleri talihli tarafından karşılanacaktır.
Derbi bileti kazanan okurların Rumeli Hisarı’nda bekleyen özel tekneye kadar ulaşımları talihli tarafından sağlanacaktır.
Derbi bileti kazanan okurların maç sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’dan ulaşımları talihli tarafından sağlanacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ