MENÜ

Seren Serengil'den şok görüntü. Canlı yayında gösterdi

Seren Serengil yaşadığı zor günleri anlatmak için canlı yayında farklı bir yöntem sergiledi. Serengil, aşırı stres nedeniyle saçlarının nasıl döküldüğünü gösterdi. Saç diplerini gösteren Seren Serengil, "Şov yapıyor" diyenlere de bu yolla cevap vermiş oldu. Bu gelişmelerin yanı sıra, "Seren Serengil ne zaman hapise girecek? Seren Serengil hapise girecek mi?" gibi sorular da halen yanıt arıyor.

Seren Serengil'den şok görüntü. Canlı yayında gösterdi

Seren Serengil, Gülben Ergen ile yaşadığı kriz sonrası kesinleşen hapis cezası nedeniyle yaşadığı zor günleri anlattı. Şarkıcı Seren Serengil, kendisi için 'şov yapıyor" eleştirilerinde bulunan kişilere cevap niteliğinde bir karşılık verdi. Seren Serengil programı devam ederken canlı yayın esnasında kendisine yönelik eleştirilere, dökülen saç diplerini göstererek cevap verdi. Mahkemenin verdiği tedbir kararına rağmen Gülben Ergen hakkında konuşmaya devam ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsine karar verilen Seren Serengil, Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine girememişti.

Seren Serengil, son günlerde yaşadıkları için 'şov' diyenlere canlı yayında cevap verdi. Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında yorumculuk yapan 42 yaşındaki Serengil, yayın esnasında saç diplerini kameralara göstererek, stres ve üzüntüden neler çektiğini aktardı.

Seren Serengil-Gülben Ergen arasında ne olmuştu?



Gülben Ergen, üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Seren Serengil ne zaman hapise girecek?



Gülben Ergen üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Mahkeme kesin kararın infazı için Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazı gönderdi.
Gülben Ergen üç ay önce ‘Duymayan Kalmasın’ programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e ihtiyati tedbir kararı aldırmıştı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Serengil programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ