MENÜ

Serdar Gürler ve Musa Çağıran transferi bitiyor

Yerli harekatına devam eden Siyah-Beyazlılar, Serdar Gürler ve Musa Çağıran için Osmanlıspor’a toplam 3 milyon Euro’luk kiralama teklifinde bulundu. İki yıldızla da her konuda el sıkışan Beşiktaş, artık Başkent ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.

Serdar Gürler ve Musa Çağıran transferi bitiyor

Transferde önceliği forvet hattına veren ve bu doğrultuda en ciddi girişimlerini Wilfried Bony ile Daniel Sturridge için yapan Beşiktaş, artık Swansea ve Liverpool’dan net bir yanıt bekliyor.

Bu süreçte vakit kaybetmek istemeyen Siyah- Beyazlılar, yerli operasyonu için de küme düşen Osmanlıspor ile temaslarını sürdürüyor. Serdar Gürler ve Musa Çağıran için pazarlıklar kıran kırana devam ederken, Kara Kartal’ın görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Osmanlı sıcak bakıyor

Beşiktaş, bu yıldızlar için Başkent temsilcisine toplamda 3 milyon Euro (16 milyon TL) kiralama bedeli ve her biri için 2.5 milyon Euro’luk (13 milyon TL) satın alma opsiyonu önerirken, Mor-Sarılılar’ın da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın, iki oyuncuyla da her konuda anlaşmaya vardığı ve artık Osmanlıspor’un onayını beklediği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ