MENÜ

Serdar Aziz: Fatih hoca her şeyi çözdü

Galatasaray ile lig şampiyonluğuna uzanan Serdar Aziz, çok zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi. Serdar, “Sanki Fatih hocanın gelmesini bekliyorduk. Onunla beraber bütün problemlerimiz çözüldü. Benim için çok özel bir insan” dedi.

Serdar Aziz: Fatih hoca her şeyi çözdü

Cim Bom’un 21. şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Serdar Aziz, bu süre içerisinde yaşananları FANATİK Gazetesi Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş’a anlattı. Tudor ile sıkıntılı dönemlerden geçtiklerini belirten 27 yaşındaki stoper şu ifadeleri kullandı: “Sanki Fatih hocanın gelmesini bekliyormuşuz gibi bir hava vardı. Geldiğinde de takıma ağırlığını tamamen hissettirdi. Herkesin problemelerini çözdü. Benim için çok özel bir insan. Onun bize kattıklarıyla beraber Devler Ligi’nde başarılı olmak istiyoruz.”

Serdar Aziz: Fatih hoca her şeyi çözdü


‘Bilmeden yorum yapıyorlar’

“Kronik sakatlığım ile ilgili bilmeden yorumlar yapılıyor. Kronik sakatlık hep aynı yerden sakatlanınca denir. Benim hiç aynı yerden iki sakatlığım olmadı. Galatasaray’a geldiğimde hazır değildim. İlk yılımda beklentileri karşılayamadım. Bonservisimin konuşulmasından daha çok sakatlıklar beni etkiledi. Sonrasında geri döndüm ve oynadığım oyunla eleştirilere cevap verdim.

Kara Mbodj’dan haber bekleniyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ