MENÜ

Şenol Güneş: Rıza bunu hep yapıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Caner'in sakatlığına çok üzüldüklerini dile getiren Güneş, karşılaşmanın hakemine tepki gösteren Rıza Çalımbay'a ise sitem etti.

Şenol Güneş: Rıza bunu hep yapıyor

Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu yaptığı açıklamada talihsiz bir sakatlık geçiren Caner'in durumuna çok üzüldüklerini belirtti.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

"Şampiyonlar Ligi sonrası motive olmak zor oldu maça. Antalya'nın oynadığı oyun puanla eşdeğer değildi. Oyun temposu ve akıcılığı olarak bizi kesmeye çalıştılar. Caner'in sakatlanmasına çok üzüldük. Beck,Necip ve Caneri'İ dinlendirmek istedim. Normalde oyuna almayı düşünmüyordum ama oyun gidişatına göre almak durumda kaldım. Takım adına 3 puan sevindirici. Goller kaçırdık. Organzizasyon olarak gayet iyiydik. Aboubakar oyunun başından sonuna kadar maçın içinde kalmayı başardı."

Rıza Çalımbay'dan hakeme sitem


"Rıza bunu hep yapıyor"

Karşılaşmanın hakemlerini eleştiren Rıza Çalımbay’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

"Rıza bunu çok yapıyor. Hem alttan alıyor hem sitem ediyor. Bir şeyler söylemeye çalışıyor. O tür pozisyonlarda bizim aleyhimize kaç hareket vardı? ’Faul değil’ demiyorum. Motivasyonun, inancın ve direncin karşısında yediği gol bana göre sinir sistemini bozdu. Maçı bir daha izlesin. Hakem nasıl maç yönetti görsün."

Haberin Devamı
YORUM YAZ